Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.801
- 19.406
- 2.193
İnşallah Fernando reis şöyle bir 5-10 dakika forma giyer
Gerçekten çok özledik kendisini
Gerçekten çok özledik kendisini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinani 18e bile almam
Gomis fighuli belhanda maicon bunların hiçbirini oynatmayacaksın iç sahada depe götüreceksin oynatmak için ki akılları başlarına gelsin. İçerde oyna depte dökül yok ya adam olun biraz.
Gomis ozveri ile oynuyor , yasi da var , profesyonelce isini yapiyor ama ben de cok abartildigini dusunuyorum
butun takim haliyle ona calisiyor , o da podolski gibi vurdu mu tutturdu mu atiyor , tabi daha golcu ona nazaran
fizik kullanarak top saklamasi , savunmayi mesgul etmesi de faydali
ama mac basi 1 bilemedin 2 depar ile oynuyor, cok daha iyi hava hakimiyeti beklerdim o da yok , defansa geldiginde yenen gollerde mutlaka kadrajda var, efor dusuklugu nedeniyle hucum presi yok ya da yalandan
yani tamamlayici adamlar olmadiginda bu eksikleri var, bir de o gun kazmaligi ustunde ise sifir fayda ile maci bitiriyor
Hücum presi Yok ya da yalandan? Adam
önde köpek gibi pres yapıyor. Adamın FM De en iyi oynadığı rollerden biri de Çalışkan forvet. Şaka gibisin. Sana Burak müstehak. Önündeki topa gitmeyen, sadece ofsayta koşan.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendi yorumuna bak , benimkine karisma . Soyleyecegini soyle , okuyan karar verir gerisine
Benimkine karisma ne demek sen kimsin ya?
Cok güzel yazmissin ve genel olarak hak veriyorum.Herkes birbirine satasmadan usuluyle kendi yorumunu yapacak
ben gomis i begenmek , veyahut her konuda faydali bulmak zorunda degilim , ister eren oynasin derim ister burak bizde olsa keske derim
benim yorumum beni ilgilendirir , alinti yapip kimseye satasmam ,benden de alinti yapilip da boyle laubali laubali yorumlar yapilmasi durumunda gerekenleri soylerim
herkes digerlerinin yorumunu hazmedecek ya da buralarda takilmayacak
isi sahsilestirip yok sana burak mustehak , yok saka gibisin gibi alayci ifadeler gelirse ben de gerekli uyariyi yaparim
Lol wordpadi aç oraya yaz yorumlarini ozamanKendi yorumuna bak , benimkine karisma . Soyleyecegini soyle , okuyan karar verir gerisine
Lol wordpadi aç oraya yaz yorumlarini ozaman
Ben yorumlarimdan alinti yapilip laubali laubali konusulmasindan hoslanmiyorum
bunu kasten ajite eden olursa kusura bakmasin kendisini usuluyle fircalamaktan kacinmam
benim birinden alinti yaparak o kisinin fikrine "saka gibisin" , "sana bu mustehak" gibi sozler sarf ettigimi gordun mu ?
kendi yorumunuzu yapin