17/18 H:24 | Başakşehir 2-0 Göztepe | MS | 3 Mart

2.yarıyı izlemeyeceğim.resmen tiyatro.en azından berabere bitmeli bu maç.

Evlere şenlik faul ve gol.. yazık.. Bu hakemlerden bir tek biz fayda görmüyoruz.hani zaten fayda istemeyiz ama net zararları oluyor..

Bir parantezde Emre’ye açmak lazım.müthiş orta yapıyor..Ama sadece bu değil diğer şampiyonluk adaylarında bu konuda çok iyi..Ama biz ısrarla rezalet kullanmaya devam ediyoruz...bu yanlışı ısrarla yapmak bile takımın ne kadar akılsız olduğunu gösteriyor
Bu duran top konusunda ne Selçuk ne belhanda iyi değil..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ebedi dostumuz fenerbahceyi buyuk takim olarak gormuyon mu Zurh?

83d460e3ceda81490e9596bbae68313f.jpg
bu ilk hafta oynanan mac biraz yol kazasina giriyor. hem SCARIONE ile GHILAS da oynamisti. bu ikisi halil ve gouffrandan ne kadar kötü oynayabilir bilmiyorum. ligin en kötü kanat oyunculari bu ikili sayilir.

Göztepe yalnız baya net posisyonları harcadı ilk devrede.

Umarım küme düşersin Göztepe yazacağım ama Şafak dışında ki taraftarlarını seviyorum.

2.yarıyı izlemeyeceğim.resmen tiyatro.en azından berabere bitmeli bu maç.

Sergen maçı seninle beraber takip eden 50 kişi var konuda, onlar insan değil de bir sen insansın ve bir sen mi sinirleniyorsun?

Şu yazdıklarına bir dikkat et, her aleyhimize durumda herkes ana avrat saydırsın o zaman.

sabreisin assistini yediler

böyle kiymetli 1 oyuncu göztepe için fazla

Sabri’yi yuvasına davet edelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

göztepenin penaltısını da vermemiş palabıyık

Sergen maçı seninle beraber takip eden 50 kişi var konuda, onlar insan değil de bir sen insansın ve bir sen mi sinirleniyorsun?

Şu yazdıklarına bir dikkat et, her aleyhimize durumda herkes ana avrat saydırsın o zaman.
pokunu cıkardılar abi hataların,resmen operasyon var

Başakşehir maçlarını önemsemiyorum. Bence şampiyonluk yarışında en az şansı olan takım. Bu sene iyi futbol oynamıyorlar. Kazandıkları maçların yüzde 90i tek farkla. İç sahada dominant bir oyunları yok. Bence Fenerbahçe maçından sonra şansları kalmadı. O maçı kazansalar hem yarıştaki rakibine havlu attıracaktı hem de havaya girerlerdi.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu göztepenin kalesindeki tinerci günay yerine 1 tane meşe fidanı dikselermiş daha cok iş görür

Fenerbahçe bu başakşehiri iyiki yenmiş.o gün üzülüyordum.

Demba ba :d :d

Şamba maçın şeyine koydu nasıl bir kazmasın yaw 3-0 yenilecekler kaşındılar

1 - 2 biteceğine olan inancım tam.

Pis Bjkli hirbo top oyna

Geri
Üst Alt