DXXdRBIXkAAity4.jpg

bu ne la
No Woman No Cry

Artık stres istemiyorum ilk yarıda bu iş bitmeli. Bam Bam Bam oynayacaksınız ve oynadınız da.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garry Rodrigues vs Osman Çelik demek

şu takıma 5ten az atmazsak ayıp olur. çoğu takım yedek kadroyla fark attı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maalesef 3 ihtimalli bir maç daha
0-3
0-4
0-5

Maçtan önce yaptığımız misli.com reklamı beni acayip kıllandırıyor eğer yine bişeyler dönerse çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın kahpe herifler.

Karabüklü iş adamları ne hikmetse düşmüş takıma bu maç için prim vermişler.Anlaşılan birileri yine tarla sürmeye başlamış.

Karabüklü iş adamları ne hikmetse düşmüş takıma bu maç için prim vermişler.Anlaşılan birileri yine tarla sürmeye başlamış.

Bu deplasmanda korkulacak bir sey yok , ne hakem , ne rakibin kadrosu formu , ne de saha sartlari tribun

Gs iyi oynarsa 5 uzeri olur , teklerse 3 te kalir . Yedi kisi kalsak bu macta puan kaybi olmaz

''Bir çok İstanbul'lu iş adamı Karabük'de ve Karabük oyuncularını para ile maça hazırlamaya çalışıyorlar.''

Aspor

Bu deplasmanda korkulacak bir sey yok , ne hakem , ne rakibin kadrosu formu , ne de saha sartlari tribun

Gs iyi oynarsa 5 uzeri olur , teklerse 3 te kalir . Yedi kisi kalsak bu macta puan kaybi olmaz

Bitiyorum ha böyle yorumlara.

Som agizlik yapma.

Karabuklu is adamlari bizi yemlese 11 kisi takim kursak direnebilir miyiz Gs ye mesela ?

ne bos bir haber bu , tam masabasi .. karsindakini kucumseye kucumseye kazanacagin bir mac

bu maci lincoln un top sektirdigi maca benzetiyorum

YouTube

[FONT=&quot]Fernando: "Kendimi gayet iyi hissediyorum. Hazırım, umarım en kısa zamanda formuma kavuşurum.[/FONT][FONT=&quot]Çok ciddi bir sakatlık geçirdim. Belki de daha uzun sürebilirdi dönüşüm ama başta doktorumuz olmak üzere tüm sağlık ekibimize teşekkür ediyorum. Oynamayı çok özledim."[/FONT]

Geri
Üst Alt