Futbol terbiyesi mi? Terbiyesizlik aslinda full oynamamakdir terbiyesizlik, Ridvan yine istedigi gibi yorumlu herseyi. Gerizekali.

Bafetimbi Gomis, Karabükspor'a attığı 4 golle birlikte 24 gole ulaştı ve Mario Jardel'i (22) geçerek, Galatasaray tarihinin bir sezonda ligde en çok gol atan yabancı oyuncusu oldu.

8-9 olmazsa FT istifa diye bağırırım. Acımak yok bam bam bam. Bize gelince kimse acımıyor, büyük takım durmaz sürekli atar.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Yedeklerde genç bir santrafor olsaydı keşke.

Sinan girsin en az 2 tane atar. Gomis-Sinan ve Gary-Yasin değişikliği ile başlamak lazım.

Alıntı

[FONT=&quot]40 dakikada 6 gol atan Galatasaray AŞ’nin rakibin ve hakemin psikolojisini bozduğu gerekçesiyle PFDK’na sevkine..[/FONT]

Beyler saka maka birdahaki depl.kadikoy ve koyarsak sampiyonuz lan galiba

Renktaşlar Rıdvan Dilmen aleyhimizde tek bir laf söylemedi , tam aksine kupa falan olsa turu garantilersin atmazsın burda attığın yediğin her gol önemli kimse de 10-12 atarsa kızmasın Karabükspor'u bu hale düşüren o yöneticilere kızsınlar dedi.

Eray girsinde az gülelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne terbiyesiymis bu anlamadim
Bayern barca atinca birsey yok
Disiplinden taviz vermeyeceksin, 10-0 da olsa makine gibi ayni oyunu oynayacaksin, bak almanlara

Ben hocanin yerinde olsam ikinci yariya 2 degisiklik yapardim, gormek istediklerimi oynatirdim
1 tane de Allah gostermesin sakatlik falan olursa diye

Renktaşlar Rıdvan Dilmen aleyhimizde tek bir laf söylemedi , tam aksine kupa falan olsa turu garantilersin atmazsın burda attığın yediğin her gol önemli kimse de 10-12 atarsa kızmasın Karabükspor'u bu hale düşüren o yöneticilere kızsınlar dedi.
O zaman dogru demis.

Geri
Üst Alt