Yav nedense bu sene fbnin şampiyon olması dışında bir olay beni üzmez. İttire ittire geldikleri çok belli bjk ve başağın hiç şansı yok bence.

dünyanın en hayırsız takımı trabzonspor'dur. ne zaman bunlara işimiz düşse o iş olmaz. örnek;2 hafta önceki başak maçı. anca bizi yensinler hırtolar. neyse bjk alır 1-3.

Vay vay vay kimleri görüyoruz

Reislerin reisi Mert reis geri dönmüş

Zor ekmek çıkar kayseri ile oynasalardı daha zor geçerdi..

bu hamsi kafalilardan ben ümidimi basakdan sonra kestim, bunlardan bir cacik olmaz!

Halis mulis Özkahya

eskisi kadar sık olmasa da buralardayım Aydın'ım. 100. küsürüncü eurovision düzenleniyormuş forumda içim bir tuhaf olmadı değil. Nerde kalmıştık.. ������

Hoşgeldin reis

Senin yaptığın yarışmaların yanında biraz hafif kalıyor tabi :D

DXMzQs-XUAIYSJe

Trabzon yenilir Besiktas havaya girer.

Beşiktaşın dep sorunu ortada,Ts bu maçta 1 adım önde olacak Burağın olmaması çok iyi oldu Rodallega falan çok daha faydalı oyuncu ondan,Ts bu maçı kaybetmez,Yazıcı ve Rodallega oynarsa baya rahat skor bulurlar.

Trabzon’a hiç güvenmiyorum, kazanacağı varsa da bir yolunu bulup kaybeder yine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dünyanın en hayırsız takımı trabzonspor'dur. ne zaman bunlara işimiz düşse o iş olmaz. örnek;2 hafta önceki başak maçı. anca bizi yensinler hırtolar. neyse bjk alır 1-3.

Olum forum hayatına ara verilir de 7-8 yıl ara vermek nedir yav :asd:

beşiktaş bu kadar efor harcadıktan sonraki maçları kaldıramıyor. Bu maçta puan kaybı yaşamaları muhtemel ...

Eşeklik etme tirabson. Al bu maçı!

Q7 yok,Babel formsuz.Trabzonlu oyuncular.Rıza dışında herşey Trabzon lehine.

Kuşların pestili çıktı anasını satayım Ts bir zahmet puan alsın.

Bir aksilik olmazsa rahat Trabzon kazanacak bu akşamki maçtan önce bu fikirdeydim,Şimdi Q7 olmayacak ve çok yorgunlar Rıza umarım saçmalamaz adam akıllı oynatır

Totemi bırakın trabzon rahat koyacak

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt