Beşiktaş'ta Medel, Adriano, Caner, Tolgay, Atiba, Oğuzhan sarı kart ceza sınırında.

Castillo yokmus Tsde Ndoye solda oynar muhtemelen

Castillo yokmus Tsde Ndoye solda oynar muhtemelen

Olmaması daha iyi topu ayağına aldığında takım oyununa katkısı hiç ama hiç yok, Burak yılmazın da olmaması çok iyi bu ikisi yoksa trabzon puan koparır aksi taktir de bu ikisi olsa trabzon kesin yenilirdi :D

Olmaması daha iyi topu ayağına aldığında takım oyununa katkısı hiç ama hiç yok, Burak yılmazın da olmaması çok iyi bu ikisi yoksa trabzon puan koparır aksi taktir de bu ikisi olsa trabzon kesin yenilirdi :D

Ndoye-Rodallega çıkarsa baya yıpratır Bjk defansını ama bilemiyorum Rıza leş bir hoca maçı ikram edebilir.

Bjk eksik kadroyla çıkacak, bakalım yarın ola hayrola.

Ndoye-Rodallega çıkarsa baya yıpratır Bjk defansını ama bilemiyorum Rıza leş bir hoca maçı ikram edebilir.

Rıza'yı anadolu ve büyük maçlar olarak ikiye ayırmak gerekiyor, hoca olarak çok üst düzey mi tabi ki değil ama büyük takımları rahatlıkla durdurabiliyor sistem olarak beşiktaşa top oynatmayacaktır roda ve ndoye aynı anda sahada olacağını sanmıyorum daha çok beşiktaşın orta sahasına sağlam bir baskı yapacaktır o tarz oyuncular koyar mesela Olcay oynarsa şaşırmam orta sahayı kazanan takım da maçı kazanacaktır.

Son düzenleme:
beşiktaş ciddi can sıkmaya başladı.trabzonun yavsaklıkları da öyle.bişey diyemiyorum.küfür edeceğim normalde ama izin vermiyolar.

Umarim Riza Dam Ndoye'u degil de Rodallega yi oynatir. Ndoye gavati sadece bize atiyor.

8taşın daha bizle ve başakla maçları var, yarın puan kaybederse lige havlu atacaktır. Fb 3 , bjk 4. olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burağın yokluğu hamsilerin organize top yapmasına yarayacak. Sosa kilidi çözer

Ex tinerci Sosa ve Olcay dan daha simdiden rahatsizim, Allahtan Burak yok yoksa o da eklenirdi bunlara.

Bugün bayagi keyifli gecti.

Wenger hocama koydular, Hamza hocama koydular ve pasta üstü krema olarak Aykut hocama da koydular.

Hafta sonu cok güzel kapanis yaptik. Yarin da Besiktasa koyarlarsa cok güzel bir yeni hafta acilisi yapacagiz.

Geri
Üst Alt