Rıza,olcay ve sosa'nin olduğu bir takımın, hele ki bu takımın ismi trabzon ise Kargalar dan puan alma şansı yok.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Trabzon bunlari da Halil Altintoplu mactan beri yenemiyor galiba.

trabzondan nefret ediyorum ama 2 puan kaybettirse bile bize yeter ancak çok zor.

Talisca'ya sıkı markaj versinler %70 puan alırlar.

Ahmet Çakar@ahmetcakar1 52 sn.

İçimden bir ses Beşiktaş ın bugün kazanacağını hatta 2-0 gibi bir skorla döneceğini söylüyor.Nedendir bilmiyorum ama 2-0 a kitlendim yaklaşık dört saattir.

H.O

Başak'tan da 2 çaldılar deplasmanda.Ezbere konuşuyorlar işte takma yav.Bugün de kazanacaklar bence.
Sanirim bu güvensizligin kaynagi bu sezon degil, cünkü bu sezon Basaksehir maci disinda iyi gidiyorlar.
Bu güvensizligin kaynagi son sezonlar, yani ben öyle ezbere oldugunu düsünmüyorum.
Bu maci kaybetmezler demeyi gectim, kaybetme ihtimalleri düsük denecek kadar güvenilmez bir takim, üstelik kendi sahalarinda oynamalarina ve rakibin kilit oyunculari eksik olmasina ragmen. Bizim icin su an itibari ile daha kilit öneme sahip olan Basaksehir macinda ne oldugu da malum.

Son düzenleme:
fb 'ye olan gibi bjk 'nin de pestili çıktı

trabzon salaklık yapmazsa bjk bu maçtan 3 puan çıkaramaz

DXh6PwqU8AE0m2g.jpg

umarım berabere biter 1-2 de kırmızı çıkarsa güzel olur.

Kazma trabzon atamazsa 0-1 bjk, atarsa 2-1 ts alır maçı.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzonspor'un 11'i: Onur, Pereira, Hubocan, Durica, Novak, Okay, Kucka, Abdülkadir, Sosa, Olcay, N'Doye
Beşiktaş'ın 11'i: Fabri, Gökhan Gönül, Tosic, Medel, Adriano, Atiba, Tolgay, Lens, Talisca, Babel, Love

Stat hoparlörlerinden bangır bangır ölürüm türkiye çalıyor. kendimi mhp mitinginde gibi hissettim

Dam doy oynuyorsa Trabzon gol atamaz.

Onur
Pereira - Hubocan - Durica - Novak
Okay - Kucka
Abdülkadir - Sosa - Olcay
N'Doye

Love
Babel - Talisca - Lens
Tolgay - Atiba
Adriano - Tosic - Medel - Gökhan
Fabri

bu maçı eğer kazanamazsa bjk bana göre Başakşehir ile çekişiriz artık. 2 hafta sonraki FB-GS, Başak-Bjk maçları da önemli ama 5-6 puandan gelmesi çok zor 10 haftada.

Üstelik bjk maçımız içeride.

Geri
Üst Alt