Burak olmasa kümeye oynuyorlardi herhalde

GSCimbom Mobile App

Abi Biktim, ha Trabzonspor futbol kulubü degildir, ama nedir be bu Riza kovulur, iki hafta sonra riza, rize de, 15 ay sonra kayseri, ayni sey sifo mehmet icin de gecerli, xyz icin, baska hoca mu yok, yani belli rezil oldugu riza efendinin

Fener iyiki 10 11 sezonunu alms beter olun insallah

Şimdi BJK gidip Sivas ya da Kasımpaşa'ya(oynadıalr mı bilmiyorum) 2-3 tane atarsa Fatih Terim'e de ağzınıza geleni sayabilecek misiniz?
Hayır, gerekte yok çünkü her iki deplasmanda Fatih hocanın ödü bokuna karışmadı.

Hala daha kötü futbol oynamak ile, Sivas deplasmanı, ödü bokuna karışmak arasında farkı anlayamıyor iseniz bari millete laf sokmayı bırakın.

Sivas deplasmanında kötü futbola rağmen maç dönme noktasına geldi, Tudor denen korkak ile kaleye gitmeyi bırak korkudan bunu düşünmeyen bir takım haline geldik.

Son düzenleme:
ulan su kale arkasindaki beyaz reklamlar yuzunden top gozukmuyor yillardir
katarlilar sunu cozsun

Olcaya 65 dakika dayanıp
Ortasahanin en çok koşan adami kucka'yi çıkararak kargalara olan vefa borcunu ödedi.
Hamsiler umarım bir kaç sene sonra surunur.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Herkesden 4-5 yerken yine bizi yenmişlerdi.Canınız cehenneme!

karabük her 7 dakikada gol yiyor diye ortaligi ayaga kaldiran ückagitcilarin takimi da 7 dakikada kendi evinde 2 gol yedi.

Gencler haftaya daha cok zorlar ustelik vodafone da

Bu ndoye denen adami oynatan ve 90 dk sahada tutan teknik direktor saibelidir

Trabzon ligin en şerefsiz takımıdır

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener maçından daha cok bunlarla oynayacagımız maçı iple çekiyorum.Şöle temiz 4 5 atıp sktr edip gönderelim şehirlerine.

burda yasa mustafa kemal pasa
secimde % 70 !!!

Allaha bıraktım artık olayı,yapacak bişey yok.hakemler,satışlar gırla bjkde.

Geri
Üst Alt