17/18 H:25 | Alanyaspor 4-1 Başakşehir | MS | 9 Mart

Bravo Alanya.. Basak ı mat etti..

Hepsi cok iyiydi ama özellikle Fernandez ve Emre Akbaba superdi..

Bu ikiliyi paket yapıp almak lazım.

love zaten fizik olarak kötü durumda,negredonun da pas kanallarını kapatırlarsa fazla sorun olmaz.forvetten cok 10 numara gibi kendisi çünkü.

yavşak kendini atıyor maç 4-1ken son dakikada

bizim maçta da oynama gavat

Skor çok iyi ama Emre ve Eprianu’nun cezaya düşmesi çok kötü oldu. Bjk’nin kalan maçlar içinde zor 2 maçı var zaten. 2’sinden 1’inde büyük avantajları var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sesim kısıldı bagirmaktan çok güzel bir geceydi

Bu Alemin Tek Kralı

Bjk ne balli ya, trabzon macinda son dk da burak ceza alir, bu macta onemli 2 oyuncu.

bjklilerin sesi kesilmeli artık.ben kursun sıkacak duruma geldim çenelerine.agız ishali olmus gibi konusuyolar.basaksehiri avlarız aslantepede.görünen o.ama basaksehir bjkden puan almalı.

E.akbaba avrupaya gitmeden El atmaliyiz çok Ama çok ciddiyim.

44266299-EBCC-4D47-A4EE-BE6F988E80E6.webp

bjklilerin sesi kesilmeli artık.ben kursun sıkacak duruma geldim çenelerine.agız ishali olmus gibi konusuyolar.basaksehiri avlarız aslantepede.görünen o.ama basaksehir bjkden puan almalı.

sıkıntı yok sergen bu kargalara sampiyonluk falan vermeyecegiz bu sene az daha sabır

çok güzel oldu böyle, fener maçının olduğu hafta bjk başak maçı var ordan beraberlik çıkarsa biz kadıköyde sürpriz şekilde galip gelirsek efsane olacak. artık her maç #konsantrasyon

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdullah Avcı kocaman bir balon

Emre ceza sınırında olduğunu bile bile oyundan çıkarmaması tam amatörce bir hocalık dersi

Geri
Üst Alt