GSCimbom
17/18 H:25 | Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği | MS | 10 Mart
Murat Saylak

17/18 H:25 | Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği | MS | 10 Mart Sayfa 13

Murat Saylak ·

Cevap
403
Okunma
26,6K
Sayfa
13/21
Beşiktaş10Gençlerbirliği10 Mart
Atiba,Tolgay,Gökhan her pozisyonda hakemin yanında itirazdalar haftalardır,bir tane sarı çıkartmadı şu şerefsizlere,pyun durduğunda hemen hakrmr ağlanmaya gidiuolar,çok çakal bu bjkli topçular

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk gole kadar izlerim diye açtim Gencler sasirtti. Ümit tamamen kontraya dayanik bir anlayisla sahada. Kargalar öne bile geçse bugün muhtemelen puan kaybedebilir bjk.

Hadi Be sesonyon

Ya noldu hani fark atıyordu kargalar? Metrobüste uyuyakalmışım ilk sayfaları okudum. Uyandım bi bakıyım dedim kargalar kaç sallamı diye 0-0 bitmiş ilk yarı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gençlerde topu önde tutan forvet olsaydı gol dahi atabilirdi ilk yarı. Beşiktaş golü bulursa maç biter.

İlk topu iyi çıkardı sadece.

İkinci top tam kaleci topu. Onu bizim Eray bile tutardı.

İkinciside zor sayılırdı yakın mesafe sonuçta biran tereddüt edilse gol olacak yer,Boş beleş gol yemiyor pek ama Fb maçında bi mallık yaptıydı Medel çıkarmıştı biraz dengesizliği olsada fena değil

Maç ortada.
Herşey olabilir bu maçta.
Kesinlikle hocaların yapacağı değişiklikler maçı belirleyecek.

Gscimbom Mobile

zeki yavru oyuna atılıp orta sahada pislik çıkartmak fena olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolgay çok iyi yönetiyor takımı, Talisca - Tolgay olmasa bi cacık olmaz bunlardan, hakemi fena baskı altına aldılar ilk pozisyonda penaltı çalar.

İkinciside zor sayılırdı yakın mesafe sonuçta biran tereddüt edilse gol olacak yer,Boş beleş gol yemiyor pek ama Fb maçında bi mallık yaptıydı Medel çıkarmıştı biraz dengesizliği olsada fena değil
Top tam kalenin ortasına geldi. Onu her super lig kalecisi tutması gerekir açıkçası. Okadar sert de değildi şut.

Yediği çok gereksiz goller oldu fabrinin bu arada. Kötü kaleci değil ama çok abartılacak da iyi değil

ümit özat bütün hücumcuları oynatıyorum demişte maç öncesi,saha kazma dolu.khalili ve manu var iş yapabilecek,onlar da yedek.hep bal hep bal....

Son düzenleme:
Geri