Selcuk ve Belhanda cok güzel saklambac oynuyorlar bu mac yine.

Bu maç dönse bile ben şampiyonluk için ümitli değilim. Takımda bir şeyler eksik. Orta saha yetersizliği mi desem, kolay gol yememiz mi desem, Fatih hocanın takıma katkısının az olması mı desem bir şeyler eksik. Takım bana şampiyon olacağız ümidini vermiyor. Ligin ilk 10 haftası bu takım şampiyon olur diye düşünüyordum ama o takımdan en önemli 2 oyuncu olmayınca takım eksik kaldı maalesef. Bu maçtan önce de Beşiktaş'ın şampiyonluk favorisi olduğunu düşünüyordum bu maç dönse de aynı düşüneceğim.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda 8e, fegh 10'a garry sag tarafa yasin sol.kanat

Selcuk disari

Bu maçı alırsa kalite alır aman deyim hocam Feguli'yi falan çıkarıp Yasin'i,Sinan'ı alıyım deme.

Tek Fernando girsin.

En doğru yorum bu bence.
Büyük maçı kaldıramıyor bu takım. Kaç tane tecrübeli adam olmasına rağmen yok yapamıyorlar yani. Çok karamsar mı düşünüyorum arkadaş bilemiyorum.
45-50 dk daha var, bir şekilde bu maçı almaları lazım.
Çok panik yapıyoruz zor maçlarda. Bu takımın kültüründe bu yok aslında. Böyle oynayıpta derbi kazanmamız çok zor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Soso antrenmanlarda ekstra olarak bitiricilik çalışsın.Bu kaçıncı yav?

2012 de ki takım bütün stresli maçları kaldırıyordu, bu takım son haftaları nasıl oynayacak merak içindeyim

Arena da oynayacağız büyük maçları böyle stres yaparsak 3 ü de gelir yener bizi burda

TapaTalK

Belhanda'nın kararsızlığı beni delirtiyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol kanatta hücum yaparken kaliteli bir 10 numara tak diye bırakır Garry'nin önüne topu. Bu kazma aldı topu acaba saat sağa mı atsam sola mı atsam yoksa çalım mı atsam.

bütün gün cenabet ağızlarını açan forumun bazı üyelerine de küfür ettim.

Geri
Üst Alt