Hakem konusunda az konusulmus , guzel gelisme , fakat ben bu hakemden biraz rahatsizim , pesin hukumlu olmak da dogru degil elbette
Bu hakem fb nin 3-3 berabere kaldigi macta da cesur bir yonetim sergilemis ve fb lilerin tepkisini cekmisti
bu macta ise serkan ve konyali oyunculara asiri sabrederken , 2-1 den sonra surekli hadi cabuk demeleri filan rahatsiz ediciydi , ayrica hakemlere soylenen bir sey de , mecburiyet haric topla hasir nesir olmayin denir (oyuncuya topu verme filan gibi) , dikkat ederseniz kacarlar bundan genelde , ama masallah bugunku muslera cabuk kullansin diye pas mas verdi ..
belhandanin pozisyonu kesinlikle penaltiydi , topa vurmus olmasi sadece gol olmasi durumunda penaltiyi engeller , ayrica bir pozisyonda faul yaptik avantaja birakti , ama asiri uzun zaman sonra topu kaybettiler gitti faul verdi , bu kadar sure sonra geri donulmez
mariano ya verdigi kart dogru . Hic kizacak durum yok , verdigi penalti da dogru , bizim ilk golden once aleyhimize faul verebilirmis , cok sonra gordum tv den , fegouli biraz kambura yatmis
oyuncular yerde yatarak hakemleri seyirci onunde zor duruma dusuruyorlar cunku malesef hakemlere oyunu durdurma talimati verilmis durumda (yani inanmasa bile bir pozisyon bekler , hala kalkmadi ise durdurmak zorunda) . Ayni sokakta ambulanslar varken bir cogunda zenginler para verip trafikten kaciyorlar , biliyoruz ama yine de yol veriyoruz , ya gercekten hastaysa diye
belhandanin yine sacma sapan sari kartini es gecmeyelim , pozisyonu cozemedim , faul mu degil mi onu anlamadim ama sari kart tamamen belhandanin salakca topa vurmasindan ..
4 dakika uzatmaya gelince , muhtemelen berabere olsa 4 ten fazla verecekti . Ama 4 dakika , dogru bir sey olmasa da , konyaya biraz ceza oldu , iyi oldu acikcasi