ne sergeni yaw
etonun falan sergenin masor olmadigini anlamasi en az nisani bulur

Atiyorum bu macta da 3 tane memleketime caksak son 3 macimiz 5:0/7:0/3:0 olacak.

Sanirim simdiye kadar daha hic böyle arka arkaya gelen yüksek galibiyetler ile Kadiköy'e gitmedik.

umarim 0-2 geriye duser 3-2 kazaniriz coktandir boyle bir manyak comeback yapmadik, boostlar bizi ve sampiyon oluruz.

DX58KrnX0AAweoL.jpg

umarim 0-2 geriye duser 3-2 kazaniriz coktandir boyle bir manyak comeback yapmadik, boostlar bizi ve sampiyon oluruz.

Bu 0-2 gibi skorlar sergen-sumudica gibi adamlara denk gelmesin. Ekranda 1 sn tavır ve hareketlerini görünce küfüre başlıyorum. Pantolonu düzeltmeler, garip garip gülmeler,çakma Ft hareketleri, hakeme taç atışı için itiraz etmeler, bizim yedek kulübemize el-kol hareketleri Vs...

Ekşide, Twitter'da "Galatasaray için gerçekten çok zor geçecek bir maç" diye yazanları gördüm. Nasıl bir cesaret anlamıyorum! Nasıl bir cehalet!

Adamlar hayal ettiklerini hakikat olarak görüp bilmiş bilmiş yazıyorlar.

En az 300 mb. kazanacağımız bir karşılaşma olacak. Galibiyet; şüphesiz!

Ekşide, Twitter'da "Galatasaray için gerçekten çok zor geçecek bir maç" diye yazanları gördüm. Nasıl bir cesaret anlamıyorum! Nasıl bir cehalet!

Adamlar hayal ettiklerini hakikat olarak görüp bilmiş bilmiş yazıyorlar.

En az 300 mb. kazanacağımız bir karşılaşma olacak. Galibiyet; şüphesiz!
Sana kalsa tüm maçları kazanıcaz zaten.

Gece rüya gördüm.
Konya maçı 2-1 kazanıyordu.

moralim bozuldu,keşke maçı tekrar oynasakta kazansak diye düşünüyorum,
Yine rakiplerin puan kaybını değerlendiremedik ve şampiyonluğu verdik diyorum.
Sonra birden gözlerimi bir açtım rüya olduğunun farkına vardım,nasıl mutlu oldum anlatamam.

Şu maçı kaybetmeyin,kargalara malzeme vermeyin.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Karabük ile oynadığımız ilk maç gibi zorlu geçmesi muhtemel bir maç.

Özdilek kalsa rahat bir galibiyet alırdık. Sergen ilk maçta gazı verir yine.

Ama zor da olsa kazanacağız. Papaz her zaman pilav yemez. Geçen sene Kayseri maçı bizi bitirmişti. Bu sefer biz belki Konya'yı bitireceğiz.

Haydi aslanlar. 10 FİNAL => KONSANTRASYON = 21. Şampiyonluk

Ahmed abi rüyan bile negatif :D

ben de takımla alakalı rüya gördüm uzun süre sonra ,terim gidiyor tudor geri geliyordu

buna rüya denemez sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt