Napıyonuz yav sürekli gs maçlarına dair skor mu görüyorsunuz rüyanızda?

Ekşide, Twitter'da "Galatasaray için gerçekten çok zor geçecek bir maç" diye yazanları gördüm. Nasıl bir cesaret anlamıyorum! Nasıl bir cehalet!

Adamlar hayal ettiklerini hakikat olarak görüp bilmiş bilmiş yazıyorlar.

En az 300 mb. kazanacağımız bir karşılaşma olacak. Galibiyet; şüphesiz!

Bizim şirkette de var böyleleri. Adamların ağzından çıkanlar aslında hayata dair temennileri, umutları. Gerçekten inanarak söylemek ise büyük iş. Herkes bunu başaramaz.

Bizim taraftarımız bu konuda çok daha ağırbaşlı, temkinli konuşuyor. Artık bundan iyice emin oldum.

Bu maçı aldıktan sonra önümüzdeki hafta şampiyonluğun ilanı gibi bir hafta olabilir eğer kadıköyde feneri yenip başakla karga berabere kalırsa muazzam bir avantaj yakalırız

Dakika 27 maçta henüz eşitlik bozulmadı Galatasaray kaleyi sol çarpazdan gören yerden frikik kullanacak topun başına selçuk ile maicon geçti

Bu Alemin Tek Kralı

Gece rüya gördüm.
Konya maçı 2-1 kazanıyordu.

moralim bozuldu,keşke maçı tekrar oynasakta kazansak diye düşünüyorum,
Yine rakiplerin puan kaybını değerlendiremedik ve şampiyonluğu verdik diyorum.
Sonra birden gözlerimi bir açtım rüya olduğunun farkına vardım,nasıl mutlu oldum anlatamam.

Şu maçı kaybetmeyin,kargalara malzeme vermeyin.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Renktaş acayip bir adamsın yav her imzanı okuduğumda güldürüyorsun beni :D :D

Gece rüya gördüm.
Konya maçı 2-1 kazanıyordu.

moralim bozuldu,keşke maçı tekrar oynasakta kazansak diye düşünüyorum,
Yine rakiplerin puan kaybını değerlendiremedik ve şampiyonluğu verdik diyorum.
Sonra birden gözlerimi bir açtım rüya olduğunun farkına vardım,nasıl mutlu oldum anlatamam.

Şu maçı kaybetmeyin,kargalara malzeme vermeyin.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Aman diyim üstad!O nasıl rüya öyle?

Eveet gelelim asıl meseleye.Lamı cimi yok Sergen denilen tinerciye hoşgeldinn partisi verelim.

DX8diAwX4AA6Yir.jpg

Bu maçı kazanırsak haftaya en kötü sonuçta bile liderliğimiz sürecek ki psikolojik olarak çok önemli olacaktır. Bu maç 26. haftanın da liderini belirliyor en kötü sonuçta bile kadıköye lider gidip lider döneceğiz sonrasında tüm maçların favorisi olacağız ki içerde Beşiktaş'ı yendiğimiz taktirde kalan 7 maçta 1 tane de beraberlik hakkımız olacaktır tabi beşiktaş puan kaybetmediği taktirde ki onlarda mutlak puan kaybedeceklerdir, kaybettiği maçlara göre de bizim kredimiz daha fazla olacak.

Beşiktaş'ı yendiğimiz taktirde aşağıdaki senaryo şampiyon yapıyor
Galatasaray 10 Maç - 8 Galibiyet 1 Beraberlik 1 Mağlubiyet
Beşiktaş 9 Maç - 8 Galibiyet 1 Mağlubiyet

Asıl güzel olan haftaya lider olarak gideceğiz eğer ki seriyi bozarsak ligin geri kalan haftalarına da inanılmaz bir enerji yansıyacağı için lig bitecektir. Haftaya alınacak her sonuca göre liderlik gene bizim elimizde olacak ama galibiyet olursa lig biter...

Son düzenleme:
Maça gitmeyecek renkdaşlarımın bu öğrenci kardeşimizi sevindirmesi rica olunur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fena yaparız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt