DX9JH88W4AAAbyg.jpg
10 Numaramız; Belhanda nerde ??!!!

Çöp ve başarısız bir çalışma olmuş. GS medya Team daki Sneijdercilere bak hele

Göründügünden zor bir maç.

Karabük maçi sonrasi takimda laubalilik rahatlik bekliyorum...Konya da tam tersi oyuncular maça asilir gibi sifo istifasi sonrasi.

1-0 olsun bizim olsun.

Karabük maçi sonrasi takimda laubalilik rahatlik bekliyorum...Konya da tam tersi oyuncular maça asilir gibi sifo istifasi sonrasi.

1-0 olsun bizim olsun.

karabükün gücü ortada,rehavet yerine baskılı bi oyun bekliyorum ben.konya savunmasında filipovic ve ali turan yok.hataya zorlayarak atabiliriz golleri...

Biz burda tinerci bi arkadasla bizim takimi konusuyordum.. sonra demezmi bu Mustafa Pektemegin en iyi zamaninin Gomis’in en iyi zamaninin ustunde oldugunu.. ulan bu tinercilerde ayri bi komik.. biz bu sene sampiyon olucaz, sizi yenicez.. konya sizden puan alicak vs vs.. insallah yenicez, baska yolu yok!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Mustafa peksimetin en iyi zamanımı varmış bide.:asd22:

Rüyamda 0-0 gördüm. İnşallah gerçekleşmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1-0 olsun bizim olsun.

Ya neyin rehaveti sanki 3 yıldır üst üste şampiyon olmuş bu takım kıçı kırık karabüğü yendik diye rehavete mi girecez cl de falan oynasak sallamazlar anlarımda şu durumda rehavete girmez bu takım.

sergenin yeni gelmesi avantaj fakat kenya macı bence zor olur cünkü kaybedecek hicbiseyleri yok erken gol olursa iyi olur

stad full çekiyor zorda olsa bilet bulabildim..

İşallah koyup geleceğiz.. 3 puandan daha fazlası..Allah yardımcımız olsun.

Ilk golü erken bulmamız lazım ondan sonra helva gibi olur rakip

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt