Belhanda son dakikadaki hareketiyle beni de çileden çıkardı neyse ki muslera yeter artık diyip çıktı topa buarada biz öne geçtikten sonra hakemin koşarak topu oyuna sokmasını gördünüz mü

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stattan yazıyorum hepimize geçmiş olsun sinir hastası oldum 90 dakikada.

Konya osmanlıyla beraber küme düşüp yok olur gider umarım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Işte bu beeeee

Şampiyon CimBooOOOOOMMMMMMmM !!!!!!!!!!

DYBrcfVXcAIITIF.jpg:large

Gonya Yolu'dayım Gonya!!!!!!!!!!!!!!!! Anasını depiklediğimin federasyonu ve hakemleri + Volkan Şen'i!!!

Kalan 9 maçın 6 sını kazanmak yeter büyük ihtimalle, bunlara BŞ-BJK dahil olursa...

şampiyonluk yolunda Galatasaray kritik maçları kazanır. Bu sezon Karabük maçını kazanmıştık uzatmalarda, ikinci oldu bu.

Sinan'ın attığı golden sonra aklıma Aydın'ın Konya'da attığı gol ve gelen şampiyonluk geldi :D

Son dakikaya kadar Belhanda'ya küfretmeyeyim diye tuttum. Son dakikada yaptığı mallıktan sonra rakip korner kullanması delirtti.

Nagatomo, Konyaspor maçında 7 top çalma, 9 ikili mücadele kazanma ve 1 asist ile Galatasaray'ın yıldızı oldu.
(beIN Sports)

Japonum benim.:heart::heart:

son sn de kormer olunca etmediğim küfür kalmadı neyse ki kazandık.Allahım sana şükürler olsun

Bizim kitabimizda umutsuzluk yok demistim. Gercekten yakismiyor “bittik/sezon bitti vs.” diye aglamak.

Geri
Üst Alt