17/18 H:26 | Başakşehir 1-0 Beşiktaş | MS | 18 Mart

Sizce basaksehiri mi bjk yi mi yenme olasiligimiz daha fazla

bu is oyle "hepsini parcalariz ezeriz" demekle olmuyor , taktiksel ve inceci dusunmek lazim

basaksehir bjk yi yener de biz basaksehiri yenersek , diger maclar bir yana ve derbi bir yana kalan 6 macta 4 puanlik avantajimiz olacak

ve bjk ile berabere bile kalsak hala maglubiyet kredimiz olacak

eger basaksehir yarin kazanirsa 2.1 oranimiz 2 nin altina dusecektir

İBB yi mağlup etmesek bile onların takılacakları maç sayısı beşiktaştan daha fazla kağıt üzerinde.Üstelik form olarak aşığıya doğru inişe geçtiler.Bu kadar yaşlı bir takım ligin sonunu kolay kolay göremez.Yedeklerden beşiktaş kadar fayda alamadılar.Beşiktaşta yedeklerden bu kadar fayda almasa onlar da sene sonunu zor görürdü
Ibb in fikstürü de çok kolaya benziyor açıkçası bjk ve bizimle maçı saymazsak.

bjk ın fikstürü de o şekilde işte. İbb ama dediğin gibi o kolay denilen maçlarda puan kaybetme olasılığı daha yüksek son oynadıkları maçlara göre yorumlarsak.

Şampiyon kim olur bu üç takımdan hiç kestiremiyorum açıkçası. İnşallah biz oluruz bir şekilde ama objektif şekilde bakınca hiç kestirmeyorum sonunu.

bjk ın fikstürü de o şekilde işte. İbb ama dediğin gibi o kolay denilen maçlarda puan kaybetme olasılığı daha yüksek son oynadıkları maçlara göre yorumlarsak.

Şampiyon kim olur bu üç takımdan hiç kestiremiyorum açıkçası. İnşallah biz oluruz bir şekilde ama objektif şekilde bakınca hiç kestirmeyorum sonunu.

oyle hesap etme

diyelim yarin basaksehir yendi , farki 1 e indirdi bizle

basaksehirle oynayacagiz bjk macindan haftalar once

ve basaksehiri yendigimizde , 1 puan fark yine 4 e cikacak , bjk ile de 4 olmaya devam edecek

ve bjk maci haric 6 macin olacak , ister bjk ye yenil , ister bjk ile berabere kal baskasina yenil

ciddi bir kredi kazanirsin

ama basaksehir saf disi kalirsa (biz ve bjk ye yenilip) , o zaman ilk 2 yi garantilersin ama sampiyonluk olasiligin besiktasla hemen hemen esitlenir

bu yuzden , basaksehirle daha once oynayacagimiz gercegi de varken , bu maci basaksehirin kazanmasi , bir baska deyisle bjk ile farkin 2 maca cikmasi cok lehimizedir

Kaptan yap sovunu.

ardaturan__twitter__13012018B.jpg

Keyifle izleyecegim musabaka kimin kazandigi cokta muhim degil lig bitmistir bugun itibari ile.

Fb yi de denkleme katarsak , 6 puan ama en az 3 mac farkimiz var

cunku iki maglubiyet dahi alsak arada 14 averaj fark var , e kazandikca bu 14 artacak da ayrica ... fb nin hem kazanip hem de surekli fark atmasi lazim

bugun ilk 3 u garantiledik , eger yarin besiktas yenilirse , cok erken ama ben is bitti derim

besiktas kazanirsa ise ilk 2 kesin hale gelir , ama sampiyonluk sansimiz bjk ile cok yakinlasir

kalan maclari aliriz bundan boyle rakiplerin skorlarini takip etme devri bitmistir Ha, koseyi donmek isteyenlere de skor vereyim 0-0

İBB içeride biraz sıkı ve kapanan takımlara çok rahat puan bırakabilir.Çıkışa geçemezlerse ki şu yaşta bir kadroyla çok zor duruyor,kesin olarak 2-3 maçta ciddi takılma ihtimalleri var içeride.Akhisar,malatya,biraz toparlarsa kayseri.Bu takımlara puan bırakma ihtimalleri var.Biz gençlerbirliği ve alanya 3'er alırsak İBB yi yenemesek bile önümüze geçebileceklerini sanmıyorum ben.Benim en korktuğum takım fenerdi.Cezalıyken cezalı forumunu da yazmıştım.Beşiktaş maçımız bittiğinde ne yapıp edip fenerin önünde olmamız lazım demiştim.Bugünkü maçla neredeyse garanti gibi oldu o durum.Her türlü beşiktaş maçımız final olacak.Mevzu o maçta bize beraberlik yetecek mi yoksa kesin yenmemiz mi gerekecek.Olay oraya doğru gidiyor

Her sabah 2.60 oduyorum bir ise yarasin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İBB içeride biraz sıkı ve kapanan takımlara çok rahat puan bırakabilir.Çıkışa geçemezlerse ki şu yaşta bir kadroyla çok zor duruyor,kesin olarak 2-3 maçta ciddi takılma ihtimalleri var içeride.Akhisar,malatya,biraz toparlarsa kayseri.Bu takımlara puan bırakma ihtimalleri var.Biz gençlerbirliği ve alanya 3'er alırsak İBB yi yenemesek bile önümüze geçebileceklerini sanmıyorum ben.Benim en korktuğum takım fenerdi.Cezalıyken cezalı forumunu da yazmıştım.Beşiktaş maçımız bittiğinde ne yapıp edip fenerin önünde olmamız lazım demiştim.Bugünkü maçla neredeyse garanti gibi oldu o durum.Her türlü beşiktaş maçımız final olacak.Mevzu o maçta bize beraberlik yetecek mi yoksa kesin yenmemiz mi gerekecek.Olay oraya doğru gidiyor

Yaş demişken. Bjk kadrosu daha yaşlı olabilir bunlardan.

Sorun bence daha çok oyun şablonları. B planları pek yok ve çoğu takım çözdü artık bunları.

Arda nin forumdaki Besiktas sempatizanlarina soguk su ismarlayacagi bir mac olmasinin dilegiyle.

DWlrsqDWkAIqUpq.jpg

sağ kanattan feci çırpacak başak

caicara-visca adebayora minimum 2 gol attıracaktır

Yaş demişken. Bjk kadrosu daha yaşlı olabilir bunlardan.

Sorun bence daha çok oyun şablonları. B planları pek yok ve çoğu takım çözdü artık bunları.
Demin yazdım beşiktaş kadroyu bir şekilde yedeklerle döndürüyor ama İBB de yedeklerin verimi çok ama çok düşük.Neredeyse her maçı aynı kadro götürdüler.O yüzden beşiktaş lig sonunu görecek gibi ama İBB düşmeye başladı.Ben taaaa sezon başında bu durumu demiştim.İBB 25. hafta sonrasında ciddi düşüş yaşayabilir ve düşüşteyken bizimle oynayabilir demiştim.Beşiktaş için de beklentim vardı ama onlar iyi çevirdi adamları.İkisiyle de düşüşe geçtiklerinde oynayabiliriz demiştim

Berabere biter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda yarın güzel oynar ve bir şeyler yaparsa taraftarın kalbini kazanacaktır.

Başakşehir alır diyorum fenev maçından ders aldıysa tabiki

Geri
Üst Alt