17/18 H:26 | Başakşehir 1-0 Beşiktaş | MS | 18 Mart

Başakşehir ciddi zorlayacaktır çünkü beşiktaş'a doğru alan savunması yapan takımlar maçlarda rahatlıkla 1 ve üzeri puan çıkarabiliyor. Yarın ki maçta Babel, Lens ve Talisca'ya bölgesel alan savunması yapılacaktır ve kaleden uzak tutulacaktır. Epruano, Emre olmaması dezavantaj gibi gözükebilir ama bu takımın bel kemiği 4-2-3-1'deki 3'lü bölgedir o bölgede; mossoro, elia ve visca olursa yarın beşiktaşı inanılmaz zorlarlar. Abdullah Avcı beşiktaşı durdurmasını bilecektir en kötü berabere biteceğini düşünüyorum.

adebayor yarin oynayacakmis galiba

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Ulan Başakşehir bir işe yara gözünü seveyim ...

Akbilsporu tutuyorum diyenler kimler merak ediyorum. Zira ilk defa Akbilspor'u tutacağım. :D

Berabere kalsın delirmeyin.

GSCimbom Mobile App

Tam 2-2 lik maç bu arada.

GSCimbom Mobile App

Basak'da Caicara,Mahmut,Clichy;Bjk'de Medel,Caner,Tolgay,Oguzhan,Atiba ve Adriano sinirda.

Akbilspor alsın. İçeride tokatlar farkı 4 yaparız. Hem Beşiktaş hem Akbilspor'a karşı 4 puan ile son haftalara girersek Şampiyonluğumuz hayırlı olsun.

BJK'nin fikstürünü tekrar inceledim de bizim maç dışında inanılmaz kolay. Tek puan kaybetme ihtimallerinin olduğu maç Akhisar deplasmanı. O yüzden Başak'ın muhakkak kazanması veya puan alması lazım. Mümkünse kazansın.

BJK'nin fikstürünü tekrar inceledim de bizim maç dışında inanılmaz kolay. Tek puan kaybetme ihtimallerinin olduğu maç Akhisar deplasmanı. O yüzden Başak'ın muhakkak kazanması veya puan alması lazım. Mümkünse kazansın.
bu akşam çok kritik maç birinci tercihim beraberlik olmazsa illa bir takım kazanacaksa bu kesinlikle karga olmamalı !! başak karga berabere sonucu bize başakşehir ve beşiktaş maçlarının birinde berabere kalma lüksünü kazandırır

bu akşam çok kritik maç birinci tercihim beraberlik olmazsa illa bir takım kazanacaksa bu kesinlikle karga olmamalı !! başak karga berabere sonucu bize başakşehir ve beşiktaş maçlarının birinde berabere kalma lüksünü kazandırır

Ikisinde de beraberlik luksu kazandirir , su sekilde

berabere kalirlarsa 3 er puan fark devam eder , bence yeneriz ama oldu ki basaksebirle berabere kaldik , basaksehirle 3 puan fark devam ederken bjk ile 1 e iner

sonra diger maclari geciyorum , puan farki 1 olan bjk ile berabere kalirsak 1 puan fark bjk ile devam ederken , 3 puanlik fark 1 e iner basaksehirle

yani 2 beraberlikle ikisinin de onunde kaliriz

ama basaksehir kazanir da bjk ile fark 4 e cikarsa , basaksehiri yendigimiz an , beraberlik kredisi maglubiyet kredisine yukselmis olur

akhisar , alanya , genclerbirligi 3 lusunu deplasmanda cok rabat yenecegimizi dusunmuyorum

kaldi ki bjk macina 4 puan onde cikabilmenin yolunu bulmak lazim .

Bir ekleme daha yapayim , diyelim 3 deplasmanda 6 puan kaybettik ,ucuyle de berabere kaldik ya da ikisine yenildik ve bjk full cikardi

bu aksam puan farki 4 e cikarsa , yine bjk nin maksimum 2 puan gerisinde cikariz bjk macina ve bir galibiyetle onlerine geceriz .. ama puan farki 3 olacak sekilde geride gidersek ikili averaji cevirme sansimiz yok , puan puana ama arkalarinda kaliriz

2015te bizimle şampiyonluğa oynarken antebe içerde puan veren,akhisarla berabere kalan ve konyaspora yenilen bjkinin fikstürü mü kolay?kayserispor ve sivasspor zor maçlar.kayseri ve sivasın 5.lik hedefi var.keza alanya bile zor.fazla iyi niyetlisiniz bjk için.

Geri
Üst Alt