Fenerin uygulayacagi taktik buyuk bir ihtimal ile Gomis, Rodriguez baglantisini kesip, iki oyuncuyla basmak ve ilerde basıp defansi hataya zorlamak olacak.

Bugunde gorduk ki asiri markaj altinda olunca gomis ve rodriguez takim tikaniyor. Alternatif biseyler bulmamiz lazim.

Maicon ve Serdar'a baskı yapınca zaten direkt error veriyorlar. Ya uzun oynamak zorunda kalıyorlar ya da saçma sapan bir pas verip rakibi pozisyona sokuyorlar. Defanstan top çıkarabilen bir takım değiliz. Mecburen baskı halinde uzun oynayıp Gomis'ten indirmesini bekleyecez.

Maicon ve Serdar'a baskı yapınca zaten direkt error veriyorlar. Ya uzun oynamak zorunda kalıyorlar ya da saçma sapan bir pas verip rakibi pozisyona sokuyorlar. Defanstan top çıkarabilen bir takım değiliz. Mecburen baskı halinde uzun oynayıp Gomis'ten indirmesini bekleyecez.
Şikeciler takim olarak uzun boylu, uzun topa kalirsak pek sansimiz olacagini sanmiyorum. Ayaga oynamak gerek bence, ama Belhanda kadar dandik pas hatasi yapan baska bi oyuncuda gormedim. İsimiz kolay olmiyacak.

Bence beklenenin aksine Fb önde basacaktır. İlk maç Arena'da bile önde basıp ön liberolara oyun kurdurmamaya çalıştı. Başakşehir maçındaki taktiğin aynisini uygulayacaklar.

Maçlarla alakalı hiç rüya görmem normalde. Ama nereden estiyse geçenlerde bu maçı gördüm rüyamda. Fener kırmızı görüyordu ve devreyi 3-0 önde kapatıyorduk. Gerçek olamayacak kadar mükemmel olduğundan uyandım sonra. :asd22:

top 4'un fiksturune baktimda. cok zor maclar bekliyor bizi, fenerin maclari cok kolay, besiktasinda cok kolay. oglum biz bu sene sampiyon olacaksak bu maci almaliyiz baska yolu yok bunun...

Bunları yenemiycegimiz icin en iyisi bence BJK - Başak berabere kalsın, bizde beraberlik alalım.

Allahtan tek bir dileğim var şunları kadıköyde son saniye golüyle yenelim ne zaman olursa olsun farketmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

top 4'un fiksturune baktimda. cok zor maclar bekliyor bizi, fenerin maclari cok kolay, besiktasinda cok kolay. oglum biz bu sene sampiyon olacaksak bu maci almaliyiz baska yolu yok bunun...

Bu maç neyse de içerideki ts-bjk-başak maçlarını mutlaka kazanmalıyız asıl. Bu maçlar dışında normal şartlarda zor sayılabilecek maç yok zaten. Kadıköy deplasmanını galibiyet şart kafasıyla izlemeyin rahat izleyin ne de olsa kazanamayız diye, en azından hayal kırıklığı yaşamazsınız..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aykutun yapacağı belli takımı önde basacak, orta saha ve forvet hattımızı sürekli adam adama savunacak. duran toptan gol kovalayacaklar. zaten fernandao denen ayı, neudst denen kazma bu yüzden oynuyor. donk selçuk belhanda ortasahası josef-topala ezilirse zaten erkenden kopar maç

Muhteşem bir futbol ortaya koysak bile duran top zaafımızla herşeyi altü
st edecekmpotansiyele sahibiz..Bjk-fb duran toplarda gerçekten çok iyi 2 maç da kanser eder bizi.

Olması gereken XI:

---------------------- Almancı --------- Fransalı --------------

Yeşil Burunlu -- Brezilyalı ---- Surinamli -- Cezayirli

----------- Japon ---- Brezilyalı ---- Türk ---- Norveç ------

---------------------- Uruguaylı -------------​

——-——Insan—————-
-Insan—Insan-Insan—Insan-
———Insan—-Insan———
-Insan——-Insan——Insan—
—————Makine————-

Bir gün galip geleceksek o malum sahada Aykut ile olacak bu. Ama o sene bu sene mi olur seneyi mi 3. gelişinde mi bilmiyorum.

Normal bir hoca Fenerbahçe’yi

Volkan
Isla
Skrtel
Neustadter
Hasan
Josef
Ekici
Alper
Valbuena
Giuliano
Soldado/Fernandao

Şeklinde çıkarır. Ama sanmıyorum yapsın bunu. Topal ,Şener oynar. Valbuena yedek olur Aatif 11 çıkar.

Topal ,Skrtel , Şener ve Fernandao sakar adamlar. Şunlara bariz hata yaptırıp arttırabilirsin veya bireysel hata yapabilirler. Ama söz konusu biz olunca Aslan kesiliyor hep bu isimler. Bakalım görelim bu sene ki kaderimiz neymiş.

Yarış kızışsın diye iyi oynuyorsak hakem destekli Fener galibiyeti mi yoksa bizim yine sinip saha da ruh gibi dolaştığımız bir derbi mi?

Geçen sene ikincisi olduğu için bu sene başımızda Terim de varken 1. Daha makul geliyor.

Geri
Üst Alt