Tolga komedisin resmen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando'nun ciddi bir şeyi yoksa şampiyonluk yolunu yarıladık bence. Fatih Hoca'yı da tebrik etmek lazım bu kadar kısa sürede derbiler de gösterilen karakter değişimi muazzam.

Beyler biz bunları elbet birgun yenicez. Su asamada kafaya takmıyorum inanin. 21. şampiyonluk herseyden daha önemli. Rahat olun kupada bu fenere koyariz.

Simdi fener koptu ligden artik
Altin değerinde 1 puan aldik
Basak ts bjk uc macta arenada

Daha ne olsun

Yarın bide basak kargalara koyar yada berabere biterse tamamdir.

Yok abi yok girmiyor top 20 sene değil 40 sene kazanamayız girmiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abarttiginiz kadar kötü degildik. Önemli gol sanslarimiz oldu ama a) degerlendiremedik b) volkan neuer gibi bu maçlarda

Hakemi de tebrik etmek lazim. Vasat hakem taraftar ve oyuncu penaltiyle alakasi olmayan pozisyonlarda penalti çalabilirdi.

Vallahi ağlayacağım artık yeter ulan yeter ya kim alıyor bu tolga gibi yetenek fukaralarını ayağına sıçayım senin şut çekmekten aciz futbolcu mu olur be

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezon başından beri söylüyorum bu takımın en büyük sorunu şut özürlüsü birsürü dangalakla dolu olması. gomis olmasa şampiyonluk yarışından çoktan kopmuştuk

Antuya girmemle çıkmam bir oldu!!! Noluyor lan koca forum karaları bağlamış beraberliğe üzülüyor :D Nereye girdim ben Gscimbom formumu dedim kapattım hemen. Adamlar silme yenilmek istiyorlar :D Karaları bağlamışlar "Azo yine başkan seçilecek" diye....

Bizimkiler çok vitaminsiz.Bir tane adam akıllı şut çekebilen olmadı.

tolga garibim takimlara karsi zidane vurusu yapar buraya gelince eli ayagi tutulur.
lan bacagimi koparirim bombayi patlatirim orda.
yok arkadas bukadar üstün oldugumuz maci alamadik eli sene daha oynasak orda kazanamicagiz yok, bi moklar var.
birde direkten döner top.
neyse önemli noktalarda istedimiz skoru alip cikiyoruz orda o baska konuda, bi caksakta öyle bitirsek konuyu orda.
gerci bi övündükleri kadiköy konusu var birak onla avunsun dursunlar garibanlar :D

Fb bile kazanamıyor artık burada :38573:

Tolga halı saha topçuları daha sert vururdu o topa. Nasıl profesyonel futbolcusun, nasıl Galatasaray'da oynuyorsun aklım almıyor. Keza Belhanda da öyle. Siz o topa vurmak için Galatasaray'dasınız.

o sene bu sene olmalıydı. gene elimizden kaçtılar

Geri
Üst Alt