azizcilerle koçcular maç sonu birbirlerini dövmüşler.
iyi olmuş.

tolga gomisin pasında sol ayagımla vuracagım diye kendini hazırlamalıydı o pozisyon için.volkanın solu boş çünkü.ama tolga denen yetersiz pozisyona kendini hazırlamamış.

O taraf kapalıydı. Doğru yere vurdu ama çok yavaş vurdu. Geçirecekti sert şutu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerin kadrosu les ötesi ve üstüne teknik direktörleri Kocaman denilen les herif.

Buna ragmen birak yenmeyi, deplasmanda gol bile atamiyoruz su adamlara. Birak abi bunlari yenemeyiz orda. Belki bu en büyük firsatti. Bu kadro kalitesinin altina düseceklerini sanmiyorum bir daha.

Rezalet, bir derbi daha ve yine 0 gol. Winner winner diyoruz ama gol atamayan takim winner olamaz, kusura bakmayin.

yahu arkadaş bunlar rezilde bizde reziliz.
Hala İki kadro arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum.Ulan hala bizim kadronun müthiş falan olduğunu düşünüyorsunuz.İnanılır gibi değil.

1 puan asla kötü değil taraftar takımın arkasında sinerji yüksek destek full devam ama bugün yenmeliydik abi belhanda kız gibi topa vurmasa tolga adam gibi vurmuş olsa bitmişti bu iş beşiktaşında gardı düşerdi inanılmaz fırsatı kaçırdık maicon 1 karış içeri vursa direkten içeri girecek top şu kadar golü kaçırmasak üzülmezdim ama izleyince çıldırıyor insan..

Ulan Tolga ulan tolga senin ayağının ayarını seveyim kazma tolga gelişine yapıştırsana şu topu.. fb spor kulübünün sonunu getircektin övünecekleri hiçbir şey kalmayıp sıradan anadolu kulübüne çevirecektin püğ.

Donk beklediğimden iyi oynadı benim de. Ben saçmalamasını bekliyordum ama soğukkanlı oynadı epey. Yine de son dakikalarda hızlı çıkış gerektiren pozisyonlarda Fernando olsa biraz daha pozisyon yaratma şansımız olabilirdi. Selçuk'un yerine Tolga'yı değil de Donk'u alır Fernando kalırdı o zaman.

tolga gol vuruslarında yeryüzündeki en beceriksiz ve en lakayıt futbolcu olabilir

Ah bi koyaydik bak o zaman sen şenliğe

GSCimbom Mobile App

Muhabir: "Galatasaray, tarihinin en dar kadrosuyla şampiyonluğa gidiyor. Fernando sakattı, Ndiaye transfer oldu."

Fatih Terim: "Allah razı olsun, bir kişi de bunu söyledi."

Soru: "Hocam, Kadıköy'de sizce tılsım mı var?"

Fatih Terim: "Bizim Kadıköy'de unutulmazlarımız var, o daha önemli."

Fatih Terim: "Bir maçı kazanmışsınız veya kaybetmişsiniz, ne olur? Biz 50 sene Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenemeyelim ama şampiyon olalım."

Muhabir: "Galatasaray, tarihinin en dar kadrosuyla şampiyonluğa gidiyor. Fernando sakattı, Ndiaye transfer oldu."

Fatih Terim: "Allah razı olsun, bir kişi de bunu söyledi."

Soru: "Hocam, Kadıköy'de sizce tılsım mı var?"

Fatih Terim: "Bizim Kadıköy'de unutulmazlarımız var, o daha önemli."

Fatih Terim: "Bir maçı kazanmışsınız veya kaybetmişsiniz, ne olur? Biz 50 sene Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenemeyelim ama şampiyon olalım."

Yav işte büyük takım hocasına yakışan açıklamalar Tudor gibi suçu topçularımıza atmıyor , Aykut-Şenol gibi çıkıp ağlamıyor

Sivas ve paşa maçlarında da beraberlik alabilirdik hocayı çok savundum ama şu ciddiyeti o maçlarda yapmadı şuan 2 puan daha koysak işi bitirmiştik neredeyse. Neyse artık hepsi final ts maçı neyse gençler maçıda o ayırt etmeden akbilcilere hamsilere tinercilere alayına k..... ğız..

ya şimdi yine bakıyorum

nagatomonun şutundan sonra feghouli de arkaya çevirebilir garry bomboş yan ağa vurdu topu

şu garrye pas atmıyolar sonra herif bencilce oynuyor

hoca şu pozisyonları iziletir umarım son tercihler çok sıkıntılı

Geri
Üst Alt