Fenerde su adam olmasin diyecegim tek adam josef. Orta sahamiz kotu bizim icin iyi olurdu

Benim tanıdığım Fatih Terim bugünkü maçtan sonra Belhanda'yı 11'e koymaz. Belhanda out, Sinan in

-------------------Muslera---------------------

Linnes------Maicon-----Serdar---Nagatomo

-------------Fernando-----Selçuk-------------

Sinan------------Feghouli-------------Garry

-------------------Gomis---------------------
belhanda out.webp

Arkadaşlar arenada’ki store’dan passolig kartı çıkartabilirmiyim eğer oluyorsa sadece maç günleri mi yoksa istediğim gün gidip cikartabilirmiyim...
(Haftaya İstanbul’a uçuyorum Allah’ın izniyle gelmişken passolig kartı çıkartmak istiyorum o yüzden soruyorum)

30 yaşındayım tanıklık etmedim, eğer yenersek Mart ortasında Fenere sezonu kapattırmış olacağız... Tarihe geçer bu galibiyet... haydi inşallah!

-kuduz köpekler gibi saldıracaklar ilk yarının ilk 15 dakikası 2. yarının da 60. dakikasına kadar onların enerjisini alıp strese sokarsak puan çıkarma şansımız az da olsa var. bu sefer de biz öne geçelim kıyamet mi kopar yani ?

-kuduz köpekler gibi saldıracaklar ilk yarının ilk 15 dakikası 2. yarının da 60. dakikasına kadar onların enerjisini alıp strese sokarsak puan çıkarma şansımız az da olsa var. bu sefer de biz öne geçelim kıyamet mi kopar yani ?
Kesinlikle formül bu.

Stres katsayısını onlara vermeliyiz, stres oldukça saçmalayacaklar. O yüzden ya baskın oynayacağız ya da geri çekileceğiz.

Maç kesinlikle ortada geçmemeli.

Maçın cumartesiye gelmesi iyi oldu, dikkatimi çeken bunlara cumartesi maçlarında şansımız hep pazar maçlarına göre daha iyi tutar.

feghoulinin yerden arka direğe keseceği topu ağlara gönderecek olan garry rodriguezi şimdiden görür gibiyim

Psikolijik olarak hazır olursak oyun olarak kesinlikle bizden kötüler....Önce psikolojini yen sonra Feneri...Yenileceksek de aslanlar gibi oynayıp yenilmemiz gerek çünkü bir Galatasarayız..

gaza gelmeyin arklar

sonra kuyt muyt hasan ali gol

Lanet Kadıköye her gün gidiyorum nerdeyse burada 1 galibiyet alak ha

Şimdiden geçmiş olsun gençler

Bu macta zaten 0 cekecez onu biliyoruz, o yuzden konyaspor maci bu kadar onemliydi.
Oturup beraberlige dua edelim baska biseyde istemiyorum zaten.

Yorumlar gayet güzel biz de devam ettirelim. Fener ezer geçer diyorum ben de.

Geri
Üst Alt