Çöpzona oran bile vermemişler Kayserinin,Sivasın falan oranı var :D

Muslera
Linnes - Maicon - Serdar - Nagatomo
Fernando - Selçuk
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis

Fernandao
Giuliano
Aatıf - Josef - Topal - Dirar
HAK - Neus - Skrtel - Isla
Ayı​

Şöyle bir maç bekliyorum.
IMG_20180313_165934.webp

Alnitak Alnilam Mintaka

Çok kararsızım.Bir yanım Fernando-Donk-Selçuk yap diyor.Diğer yanım Fernando-Donk-Belhanda diyor.Diğer yanım Fernando-Selçuk-Belhanda yap diyor.Belhandanın riskli yerlerde top kayıpları beni ürkütüyor.Selçukun güçsüzlüğü de aynı duyguları yaratıyor.Bir yanım ilk yarı Fernando-Donk-Belhanda yapıp gidişata göre Selçuku oyuna sok diyor.

Bu maçın diğer maçlardan bir farkı yok. Bizim rakibimiz 8JK ve biraz da Başakşehir. Bu sebeple kendi evimizde oynayacağımız bu maçlar belirleyici olacak. Fener maçından sürpriz bir galibiyet falan alırsak tabii ki işler değişir ama yine de işimiz zor. Fikstüre bakıyorum cidden bunaltıcı. Artık her maç stresli geçer bizim için.

Serkan Sarper’in peşini bırakınca ilgiyi özleyen Sarper suallerini bizlere çevirdi diyebiliriz.

Serkan Sarper’in peşini bırakınca ilgiyi özleyen Sarper suallerini bizlere çevirdi diyebiliriz.
Bana çevirmiş olabilir emin değilim. Bugün bana atarlı bir mesajı oldu ve alıntıma da layk atmadı. Birkaç gün gözlemleyeceğim ve gerekirse ona göre gardımı alacağım. Hayırlısı.

Konuya girdim yine Sarper yine trollük, yeter be adam, bi dur artık.

DYKeXmEW4AAJjmL

Hadi bakalim beyler, Bursa Karabuk Antalya falan guzel de bir de buyuk macta iyi performans gosterin.

Fernando fizik olarak en azından 60-70 dakika oynayacak seviyeye gelmiştir helhalde.Zaten skor istediğimiz gibi olursa son 20-25 dakika ister istemez kapanırız.O kısımda Donk'la yer değiştirmesi problem olmaz.Yok yenik durumda olursak yine Selçuk-Belhanda göbeğine döneriz.Kısacası Fernando'nun 90 dakika oynaması şart değil.Diğer 10 kişi için fantazi yapmaya gerek yok.Hücumda ne kadar çok tehdit oluşturursak o kadar kalemizi tehlikeden uzak tutmuş oluruz.O yüzden 3'lü orta saha falan hikaye.Fener'in oyunu almasından başka bir işe yaramaz.

Ilk yariyi cöpe atmazsak kazanacagiz

Hoca takimi iyi bir sekilde hazirlayacaktir ve istedigimiz sonuc ile ayrilacagiz bu deplasmandan

Geri
Üst Alt