Altı haftadır yaptığım analiz çalışmalarımın sonucuna göre Galatasarayımızın bu maçı kaybetme ihtimali yok. ''O sene bu sene'' olma ihtimali de var lakin büyük ihtimalle berabere bitecek. Saygılar, sevgiler.

Terim'in evrimini tamamlayıp artık tamamen şizofrene dönüştüğünü düşünüyorum. Eğer bu hafta aklı selim kalırsa büyük ihtimal kazanırız.

Mac sonu cezali uye forumunda olacagim beklerim seni

Ayın 17 sini severiz. Bir Mayıs kadar olmasada

Selcuk mactan bir gün önce 1 maclik bir sakatlik yasasa cok hos olurdu.

Inanmayan foruma girmesin

Kaybetmeyecegiz,ben takima ve hocaya guveniyorum

değerli mod ve adminler ;

ola ki kötü bir skor durumunda maç esnasında ve sonrasında insanların siniri soğuyuncaya dek ceza vermemenizi hiç olmazsa 3 günle sınırlı tutmanızı rica ediyorum . adam öldürmüş gibi cezalar verip de işin cılkını çıkarmayın lütfen .

Ilk yariyi tamamen cöpe atmazsak ve gereksiz gol(ler) yemezsek ikinci yarida isi bitirebiliriz. Bizim takimin pres gücü ve kondisyonu bunlardan daha yüksek.

Aykut erken golleri hic sevmiyor cünkü bu oyun planini bozuyormus futbol düsmani herifin. Aykut eskiden bu kadar tirsak degildi sanki.

Ben geneldeki Kadiköy derbilerinin aksine bu mac Fener den baskili bir baslangic beklemiyorum nedense. Ismail Kartalli dönemde oynadigimiz maca benzeyebilir bu mac da. orada da ilk yari hic de kötü oynamamistik. Selcuk ve Burak ile gole de yaklasmistik ama atamamistik.

Hamza denen mal korkup hem Yasin'i hem de Bruma'yi yedek birakmasaydi o maci belki de kazanabilirdik.

Geri
Üst Alt