Baros'un o şutu gol olacaktı ve şimdi boş yere strese girilmeyecekti. Uzun yıllardır alınmayan galibiyeti ister istemez herkeste bir stres oluşturuyor. Normal de gidip 3 sallayıp geleceğimiz maçlarda bile nedendir kazanamiyoruz.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fb 'nin 2 silahı var bu maçta
1)Duran top etkinliği
2)Fernandao 'nun hava toplarındaki etkinliği

Bu ikisinin önüne geçmek için Maicon-Serdar-Donk üçlüsünün sahada olması şart zaten Linnes-Nagatomo-Garry yeterince kısa topçular, birde Selçuk sahada olursa her duran topta onun üzerinden vururlar ...

Akşama keyif ile zafer rakısı içmek istiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla beyler fenerin silahı milahı yok kadrolara baktığımda kalite olarak bizim galip gelmemiz lazım birde üstüne imparator faktörü var ! ancak kadıköyde drogba bile avarel gibi oynadı :( hakemlerin baskı altına alınması bir taraftan, bizim maçlarda gözü dönmüş bir hale bürünen fener taraftarı öte yandan ve üstüne fenerin artık tesadüfle açıklayamayacağım ballı hali !! yahu bazen fener maçını radyodan dinlediğim olmuştur yolda olduğum zamanlarda spikerleri bile özel olarak fanatik fenerli seçiyorlar hiç unutmam fener gol attıkça atak yaptıkça adam gs çaresiz durumda çok kötü berbat gibi laflar ediyordu hemde maçın 10.dakikasında

Maça gereğinden fazla anlam yüklemeye gerek yok. Yenilmemek benim için iyi sonuçtur. Yenersek zaten muazzam olur, psikolojik baskıyı kırdığımız gibi tüm rakipleri de baskı altına alırız. Ha yenilsek de liderliğimizi sürdürüyoruz. O bakımdan Konya maçını kazanamasak daha çok üzülürdüm açıkçası.

"Maç Kadıköy'de mi? Maç bizim, geçmiş olsun :) "

diyen maçtan bi haber Fenerbahçelileri gördükçe sinir kat sayım artıyor; ağzına vurasım geliyor. Maç saatine kadar insanlardan izole olmak şart oldu!

DYe4obGW4AE67ib.jpg

En kötü senaryoda bile Basak-Bjk maçının beraberliğiyle beraber tüm rakiplerin puan farkıyla önünde olacağız,Yenersek falan lig biter zaten beraberlikte de işi yarılarız bakalım nolacak.

Yapılması gereken, topu Fenere bırakıp ortasahada ya da ceza sahasının ilerisinde topu karşılamak ve ani ataklarla gol aramak. Defansları ağır çünkü ve Volkan bire birde çok fazla opsiyonu olmayan bir kaleci. Ama tam tersini yapacaz ve bu seferde Maicon ve Serdar aynı sıkıntıyı yaşayacak, 2 kez gelip 3 gol atacaklar. Baskılı oyundan ziyade akıllı oynamak lazım ama Terim'e zıt şeyler bunlar. Akhisar gibi oynamaz hiçbir zaman. Başı kesik tavuk gibi hücum etmeye çalışırız ve kaybettiğimiz her top, Alper, Ekici gibi oyuncular yüzünden kalemizde tehlike oluşturur. Bizim hücum hattıda top tutmakta problem yaşayan bir hücum hattı, top kaptırmaya müsait oyuncu çok. Fenerde ise oynamaktan ziyade oyunu bozmaya ve top kapmaya çalışan oyunculardan kurulu. Bunun sıkıntısını çok yaşayacağız. Yan top ve duran toptan bahsetmiyorum bile. Ceza sahası kenarında ve önünde faul yapmaya bayılıyoruz, en sevdiğimizde sırtı dönük taç çizgisindeki oyuncuya faul yapmak. Garanti yenilgiyle sonuçlanacak bir maç. 3-0

"Maç Kadıköy'de mi? Maç bizim, geçmiş olsun :) "

diyen maçtan bi haber Fenerbahçelileri gördükçe sinir kat sayım artıyor; ağzına vurasım geliyor. Maç saatine kadar insanlardan izole olmak şart oldu!
valla ben fazla beklentiye girmiyorum ne zaman beklentiye girsem 30 dakikada 3 tane yiyorduk ! şu maçı objektif gözle yorumlayan biri kadro olarak teknik direktör olarak bizim favori olduğumuz söyler ! ancak gereksiz bir strese giriyoruz bunun sebebini çözemedim ! adamların sahasında kupa kaldırmışsın !! 18 sene yenememe 20 sene olsa ne yazar diye sahaya çıkıp kendi futbolumuzu bir oynayabilsek inanın fark atarız !

Gazetelere göz attım canım sıkıldı.

İzleyemediğim zaman hep güzel futbol, galibiyetler kaçırmış oluyorum. Umarım bugünde öyle bir gün olur.

Saat 20:45 olduğunda rakı kadehimi Galatasaray galibiyetine kaldırmak nasibeyle ya Rab!

valla ben fazla beklentiye girmiyorum ne zaman beklentiye girsem 30 dakikada 3 tane yiyorduk ! şu maçı objektif gözle yorumlayan biri kadro olarak teknik direktör olarak bizim favori olduğumuz söyler ! ancak gereksiz bir strese giriyoruz bunun sebebini çözemedim ! adamların sahasında kupa kaldırmışsın !! 18 sene yenememe 20 sene olsa ne yazar diye sahaya çıkıp kendi futbolumuzu bir oynayabilsek inanın fark atarız !

Burada Aykut'un ve tetikçilerinin ne yapacağı önemli. Bülent Yıldırım umarım müsaade etmez.

Geri
Üst Alt