Aziz seçim içim güzel kadro çıkarmış Aykut hocama müdehale var gereğini yapacaktır..

Fernando artık bilmiyorum alışkanlıktan mıdır yine defansın arasına gömülürse fark yeriz

Beklentim yok ilk yarıdaki maç gibi korkak oynamayalım yeter benim için

Valla şekerim mi çıktı tansiyonum mu düştü bilmiyorum ama bi terslik var bedenimde. Huzursuz içim, bi başlasaydı şu maç nolacaksa olsun ya.

inandık biz sizlere,
cimbom yüzümüzü güldür bu sene,
şampiyonluk şarkısı,
düşmesin dillerden, trbünlerde

Ulan 3 tane hücum oyuncusuyla oynuyor fener. Normal şartlarda almamız lazım anasını satim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Söz bitti.Kim daha çok isterse o maçı kazanır.Göreceğiz bakalım ne kadar istiyoruz maçı

Dirar-Ekici tercihi ile kanatları orta alandan daha ciddiye almışlar. Belhanda bu orta alandaki alanlarla iş yapmalı. Taraftara kendini kanıtlamak için fırsat Belhanda için.

Cezalı. Ayrıca cezalı olması bizim için daha iyi oldu. Mariano sakatlıktan sonra kendini toparlayamadı eskisi gibi ileri gidip gelemiyor. Mariano, Linnes'e göre daha teknik ama Linneste, Mariano'ya göre daha tempolu oynuyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Linnes'i severim de bu maçlar biraz tecrübe isteyen maçlar. Linnes bazen tedirgin oynuyor. O analrda sıkıntı olabilir diye endişeliyim. Mariano hata yapsa da kopmaz oyun içinde.

Geri
Üst Alt