Hakan Çalhanoğlu, Kadıköy deplasmanı öncesi GS tribününe görüntülü arama ile bağlandı.

DYf-ePtXcAMP9oq

Fatih Terim: "Fernando'yu uzun zamandır hazırlıyoruz. Konuştum, %100 iyi olduğunu söyleyince 11'e aldık. Katkısı bizim için çok önemli."

Terim: "Lider geldik, nasip olursa da lider döneceğiz. Fenerbahçe-Galatasaray maçları hep keyifli. Ümit ederim bu maç da iyi futbolla geçer. Takımıma güveniyorum. 3, 3 ve 6 puan öndeyiz. Umarım buradan da kayıpsız döneriz."
Terim: "11'imiz, deplasman 11'i değil. Kazanmak, oynamak isteyen bir 11 çıkarttık. Bundan vazgeçmek istemedik. Fenerbahçe'nin gücü, saha avantajı tarafımızca biliniyor ama oynayarak kazanmak isteyen, böyle bir felsefe ortaya koyan bir takımız biz."

Muslera 1, Belhanda 2. Bize sıkıntı çıkarabilecek 2 yegane oyuncu bunlar.
Muslera'nın yan top zaafı malum. Fener'in bize akan oyunda gol atabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Atarlarsa bala göte veya duran toplardan atarlar.
Belhanda'nın da kart görmeye meyili düşündürüyor.

Onun haricinde Fernando'nun bugünki oyununu en belirleyici etmen olarak görüyorum. Umarım reis sakatlığından dolayı olan geçici ürkekliğini atmıştır.

Selçuk tercihi de doğru bence hocanın her ne kadar hoşumuza gitmese de. Donk'un oyun olarak ortalaması yok. Ya çok iyi ya çok kötü.

4-1-4-1 dizilişi ile oynayacağımız açık.

Fernando çapa görevi görür, ilerde Selçuk - Belhanda ikilisi ile oyun kurmaya çalışırız. Top rakipteyken zaten toplu savunma yapacağız.

fener önde basıp bizi uzun oynamaya zorlayacak tabi sertte oynayacaklardır umarım bizim oyuncularda sinmez bunun karşısında.

Levent Tüzeman Gomisi yedek bırakırmış... yorumcu diye ne tipler çıkıyor ekranlara yahu

Fizik olarak guclu, hava toplarında daha iyi olan Tolga veya Donk Selçuk yerine oynamalıydı ..

ülke toprakları içinde şu rekabetten büyük rekabet yok hiçbizamanda olamayacak imitasyon rekabet yaratmak isteyenler benzer bişey yaratmakta istedikleri kadar servet harcasın kıçlarını yırtsın paralı kalemleri mamalasın şu rekabete asla erişemezler . bugün futbolla en alakası olmayan herifler bile derbi geyiğine girmiş vaziyette maçtan haberleri var.
o yüzdendirki F.A.A nkfvas

Otobusten biri asagi ucmus , o esnada cekilen goruntulere baktim , onlarca km hizla giden otobuslerin kapilari acik , millet sarkmis etmis , bu ne rezalet . Boyle maca mi gidilir

herkes yuruye yuruye tek tek gitsin daha guvenli olur

en cok holiganlarin oldugu sehirlerde mac oncesi cekimler yapiliyor , arsenal chelsea , veya united ile city taraftarlarini ayni karede goruyorum surekli

real madrid barcelona maclarinda ev sahibi takimin stadinda rakip taraftar bayrak aciyor , formalarla oturuyor ve gollerde zipliyor bagiriyor

Geri
Üst Alt