Feghouli manyağı saçma sapan işler yapıyor. Belhanda sahneye çıkmalı. Gomis'e fazla top gelmiyor. Kanatları daha etkin kullanmalıyız. 3 atak geliştirdik hepsi kanattan başladı.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O kadar harcanan paraya rezalet bir kadro..transfer dönemi birazcık doğru adamlar alınsaydı bunları burda kevgire çevirirdik.
Bunları bu kadar zamandır yenemememiz çok normal..

Mariononun tartışılıp linesin göklere çıkarıldığı yerde daha ne bekleyebilirsin ki..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya hata yaparak veriyoruz pozisyonları , riskli işlere girişmesek iyi olacak.

Vasatın da vasatı bir futbolla beraberlikteyiz genel Kadıkoy durumuna göre çok iyi,2.yarı çok daha iyi oynamalıyız 1 gol atsak çevirecek gibi durmuyorlar.

Fatih Terim böyle rezil oynayacağızın sinyallerini vermişti maçtan önceki demecinde

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes gomis rodrigues berbat
Bir büyük maçta ortaya çık be adam

TapaTalK

Serdar ilk yarıda iyiydi, Maicon mala bağlıyordu. Topu Soldadoya hediye etti resmen.

Inşallah ikinci yarıda iki oyuncunun da hatası olmaz.

Selcuk ciksin, Belhanda onun yerine gecsin, Feghouli de forvet arkasina gecsin. Sag tarafa da Yasin girsin. Belki boylece daha cok gol pozisyonuna girebiliriz.

Yenecezzz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sahada iki berbat takım var klasik 1 0 maçı bu bari şans bu sefer bizden yana olsun gomisim .üküne değsin gol olsun başka türlü atacak gibi durmuyor:mad:

Şu feneri yenemezsek bidaha da beklemem kadıköy galibiyetini.

Rodriguez yine rezalet bu arada.

Selçuk takımı on kişi oynatırıyor resmen.

Yine kadıköy yine rezil bir oyun!Ne var ulan şu kodumun sahasında.Çıkın adam gibi oynayın.Akhisar 3 attı lan!

Rezil top oynuyoruz yine. Skorun üzerine yatmayı becerip böyle bitirsek bari. Kuyt gol olmasın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fegh sinan değişikliği olabilir ama geriden top çıkarma konusunda sıkıntı var..

O Feghouli denen malı ikinci yarı görmek istemiyorum. Faul yapmaktan başka bir işe yaramıyor hıyar ağası. Belhanda'dan bile daha gıcık oldum bu herife hiç beğenmedim.

Tabi şöyle bir şey de var; Nasıl oluyorsa en güven duyduğumuz adamlar şu stadyuma gelince mala bağlıyorlar. Bu her zaman böyle oldu. Sıkıldım artık yemin ediyorum böyle bir saçmalık olmaz. Az akıllı az dikkatli oynayabilsek maçı dahi alabiliriz ama yok işte anasını satayım. İnşallah ikinci yarı çok daha iyi ve sonuca gidebilen bir Galatasaray takımı izleriz.

Geri
Üst Alt