0-0 ile şampiyon olduğumuz maça benzer bir oyun var.

Buradaki yorumların aksine Fener ile kıyaslarsak kötü değiliz. Denk bir maç. Ama ciddi bek zaafiyetimiz var. Bence Selçuk da Feghouli de buradaki yorumlar kadar kötü değildi.

Linnes gayet iyi bence. Feghouli daha ne kadar kötü olacak anlamadım yanlış anlamada. Katar'da sırıtır gibi duruyor şu haliyle. İçerideki rakip yarı sahada oynanan maçlar hariç sırf israf oynaması.

Belhanda bu takımın 10 numarası olarak kalmak istiyorsa böyle maçlarda sahneye çıkması lazım.

pozisyon vermiyoruz

pozisyona girmiyoruz

Belhanda aptal oğlu aptal hiçbirşeyi beklemiyorum ben ondan, ancak kirimizi filan yer

adamların yaptığı tek bir şey var. nagatomo kanadından nagatomo'yu tek yakalayıp atak yapmak. 2-3 kez sıfıra inip ortaya çevirdiler. içerideki adam da penaltı noktasına doğru boşa kaçıyor. belli ki bunu çalışmışlar ve biz de her defasında bunu yedik. ikinci yarı buna dikkat etmemiz ve Rodriguez'in de nagatomo'ya yardıma gelmesi lazım. yoksa bu tarz bir gol yiyeceğiz

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli defansa iyi geliyor garry cok kotu yerlerinin degismesi lazim. Gomis de sadece 10 kere topla bulusmus bi hava topu alamadi

bizimkiler oyunu geride kabul ederse gol yememek imkansız gibi cok geri cekiliyorlar

Feghouliden cacık olmaz, o ittirdiği pozisyon içerde olsa penaltı, beyinsiz herif bunu bile düşünemiyor. Gomis hava topu alamıyor, 2. yarı cok zor olacak.

Selçuk yerine Ndaye olsa kazanormışız rahat,kazancaz ama zor olacak

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes gayet iyi bence. Feghouli daha ne kadar kötü olacak anlamadım yanlış anlamada. Katar'da sırıtır gibi duruyor şu haliyle. İçerideki rakip yarı sahada oynanan maçlar hariç sırf israf oynaması.

Linnes o kadar tedirgin ki önündeki topa müdahale edemiyor yahu. Korkup pozisyonumumu alamadım diye geri gidiyor. Feghouli bütün toplara almaya çalıştığı için öyle bence. Yani faul aldırdı. 3 kere sarı kart göstertebilirdi. Evet top kaybediyor ama etrafına bir bakın kime verecek topu? Hep sırtında adamlar var 2-3 tane.

Yav görüyoz Mariano'yu kaç haftadır boş yapmayalım. Mariano olsa bu maç gol yedirirdi başka da bişey yapmazdı.

Leşş takima karsi leş oyun bjk olsa 3lemisti heralde

ub.msji

Geri
Üst Alt