Vodafonedaki bjk macinda Mariano ve Ndiaye vardi, tarihi fark yiyorduk. Bu takimin en büyük sorunlarindan biri mental. Dis gösteren ve meydan okuyan takimlar karsisinda siniyorlar. Fatih hoca bu sorunu asamazsa kimse asamaz.

Aksayan kisim sol tarafimiz, bütün ataklari ordan yedik. Gary'nin ve Selcuk'un Nagatomo'ya destek vermesi gerek. Fenerin sag kanadina baski kuran bir dörtlü olusturmalari lazim Fernando'yu da ters kademe olarak katarak.

Ayrica topla cikarken de pas istasyonlari kuramiyoruz, oyuncular panik halinde bir planlari yok gibi davraniyorlar, ki olmamasi imkansiz. Bu iki sorunu cözersek ikinci yari kontrolü ele alip sonlara dogru öne gecebiliriz.

Ikinci yarininnbasinda durus ortaya koymaliyiz

Balta oos maicon ikinci santrafor olmali

Bu maci boyle aliriz

Selçuk, Belhanda, Feguli. Bu üçlü maalesef hiç bir fark yaratmıyor.
Sağ sol bek cok zayıf.
Kim girecek o da sorun. Selcuk-Donk risk. Tolga kaldıramaz. Beraberlik iyidir ama hiç öyle gorünmuyor. Son 15 dk oyunu verdik rakibe.

fb top sisirmek disinda bir sey oynamiyor
bizim kaptirdigimiz toplar olmasa pozisyonlari olmazdi

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

70 e kadar yemesinler başka bişey istemiyorum, kazanmak zorunda olan onlar açılacaklar iyice.

Stresi yapması gereken onlar. Fatih hocam gayet iyi hazırlamış takımı mental olarak. Oyunu germiyoruz. Uyutuyoruz rakibi. Bırakıyoruz oynıyorlar. Basmıyoruz ileride. Son 15 dakikaya kadar 0-0 girersek biraz saldırabiliriz diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

70 e kadar yemesinler başka bişey istemiyorum, kazanmak zorunda olan onlar açılacaklar iyice.
Açılsalar bile değerlendiremiyoruz ki

Gomis rodrigues büyük maçlarda saçmalıyo, atakların içine etti gomis
Ben sanırım inanmaya basladım bu takımın oyuncularının kapasitesi bu kadar

TapaTalK

gomisin girdiği 2 pozisyonda net pozisyonlardı , bunları at be arkadaş bi derbide işe yara şu şeytanın bacağını kır allah aşkına.

Tolga Selçuk yerine çok iyi olurdu aslında bu maç özelinde ama sanmıyorum

80 e kadar fener oynasın 80 den sonra tek pozisyon bulup atıp üstüne yatsak ve maçı alsak ne keyifli olur be..

Geri
Üst Alt