Yanlis Adama geliyor toplar

Son pozisyon sinan'a gelse kaleci ile birlikte sokardi

Avantajli dönüyoruz

fernandoda sıkıntı yokmus galıba

pozisyonu izledim,gomis sinana pas vermeliydi.ya da tolga rodriguese pas vermeliydi.

Fb sanki yarıştaydı ya kendileri dahi inanmıyolar şampiyonluğa bizim tek rakibimiz bjk +2 puan verdik bjk ye bakalım yarın geri vericekler mi bize.

Yalniz o ayıoglu ayı nagatamonun sutunu nasıl çıkardı yaw. Ben hala o pozisyondayım. Normalda ayinin o topu içeri alması lazımdı.

ilk yari herzamanki gibi berbat bir derby maci oldu ama ikinci yari baya güzel bir mac izledik iyi de oynadik ama beceriksizler golü atamadi

Ulan elim ayağım titriyor.Ulan ayı yine kariyer maçını oynadın.Bize karşı her maç başımıza bela oluyor.Seninde seni topla birlikte kaleye sokamayan yeteneksizlerinde...

Abartmayın, maçta 2 tane net denilecek pozisyon var. Fernandao ve Tolga'nın pozisyonları. Diğerleri çok zor pozisyonlar. Ve maç beğenilecek maç değildi. Sezonun en kötü derbi maçlarından oldu.

tüm hafta totem yaptım fark yemezsek iyi 1-0 2-0 lık galibiyetlere sevinirim bilmem ne kıçımda patladı ne desem boş şampiyonluk arenadan geçiyor başağa bjk ye vur şampiyon ol

Ya derimki 85 dk diroynuyorsun gücün bitti bırakmadın. Tolga oyuna gireli 10 dakika olmuş çektiğin suta bak. O pozisyon sinana gelmeliydi ahh ahh şansımızı ya

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadar pozisyon yakladığımız maçı kazanmalıydık.

Neyse sağlık olsun. Evimizdeki maçları kazanıp şampiyon olacağız.

arenadaki maça kameniyle çıkan takımı yenemedi o hırvat at hırsızı. bugün kameni olsaydı delik deşik olurdu fener bu ayıoğlu ayı bizim maçlarda panter kesiliyor

En azından feneri yarış dışına itik büyük olasılıkla.

maiconun toplar 2 dir direkten dönüyo,birilerine cok fena sokacak yakında maicon

Geri
Üst Alt