gomis yetersizzzzzzz hava topu sıfır gomisin izliyo el koyuyuo adamın beline belhanda selcuk yerıne 2 duzgun ortasahamız olsaydı kanatlar daha etkın olabılrdı

ah be ya hazır bir fernando olacaktı bir de ndiaye çatır çatır alırdık neyse sağlık olsun şampiyon olacağız

Hasan hala öyle atesli öyle istekli ki bir kac hafta SIKI SIKI calistirip sahaya sürsek su Selcuk dan falan iyi oynamazsa ben de hic birsey bilmiyorum.

Bu kadro ile bu kadar maalesef.hocaya hiçbir şey diyemem.bulacagimiz maksimum pozisyonu bulduk.golu de hocanın atacak hali yok.bir de Fernando çıktıktan sonra oyun üstünlüğünü verdik.fernandosuz gece ile gündüz gibi fark var orta sahada.linnes de hayalet gibiydi, keşke Marino cezalı olmasaydı.nagatimo aşırı derecede iyi gözüktü.her şeye rağmen Tolga ya ve belhanda ya kızgınım.bu kadar zayıf şut mu olur arkadaş.sonucta yarinki maç da berabere biterse kaybımiz yok.ligi de ikili averaji vermedigimiz için fenerin üstünde bitirecegimizi düşünüyorum.basaksehirdeki düşüşü hesaba katarsak muhtemelen ilk iki olacak.

He yetersiz 25 gol atmis cik sen oyna ozm. Kimsin etin budun ne Gomis yetersiz oluyormus..

hep karabukkle osmanlıyla maç yapacağız gomis de gol atacak mutlu olacagız oylemı ? avrupa maçları ne olacak ne yapacagız orda topa basıp basıp şut mu çekecek 2 normal stoper olunca karşıda bir şey yapamıyor ligi neden ölçü olarak görüyorsun ayrıca sen kimsin ? ben taraftar olarak görüşümü belirtiyorum kimsinler felan yakışmıyor.

Bu kadro ile bu kadar maalesef.hocaya hiçbir şey diyemem.bulacagimiz maksimum pozisyonu bulduk.golu de hocanın atacak hali yok.bir de Fernando çıktıktan sonra oyun üstünlüğünü verdik.fernandosuz gece ile gündüz gibi fark var orta sahada.linnes de hayalet gibiydi, keşke Marino cezalı olmasaydı.nagatimo aşırı derecede iyi gözüktü.her şeye rağmen Tolga ya ve belhanda ya kızgınım.bu kadar zayıf şut mu olur arkadaş.sonucta yarinki maç da berabere biterse kaybımiz yok.ligi de ikili averaji vermedigimiz için fenerin üstünde bitirecegimizi düşünüyorum.basaksehirdeki düşüşü hesaba katarsak muhtemelen ilk iki olacak.

linnes etkisizdi ama biraz kıpırdadı felan orta açmadı kaptırdı bi iki pozisyon güzel bir ortasaha tandemimiz olsaydı bence daha etkili olurdu linnes fegh felan

hep karabukkle osmanlıyla maç yapacağız gomis de gol atacak mutlu olacagız oylemı ? avrupa maçları ne olacak ne yapacagız orda topa basıp basıp şut mu çekecek 2 normal stoper olunca karşıda bir şey yapamıyor ligi neden ölçü olarak görüyorsun ayrıca sen kimsin ? ben taraftar olarak görüşümü belirtiyorum kimsinler felan yakışmıyor.
çok haklısın bilader gomisi bu maçlarda görmeyeceksek nerde göreceğiz

Bu maçtada böyle bir fenere karşı kazanamadıysak daha da hiç kazanamayız geçiniz.

Tolga ve belhanda abicim topa üfler gibi vuruyorsunuz yahu. Ulan sol ayağa gelmiş sağ ayağa gelmiş anlamam bam diye vurda gerekirse taca gitsin. Topu yuvarladı ikiside resmen. Yukardaki amcalar haklı benzer tepkileri bizde evde pozisyon sonrasında yaşadık

??? sarhoş musun?

hep karabukkle osmanlıyla maç yapacağız gomis de gol atacak mutlu olacagız oylemı ? avrupa maçları ne olacak ne yapacagız orda topa basıp basıp şut mu çekecek 2 normal stoper olunca karşıda bir şey yapamıyor ligi neden ölçü olarak görüyorsun gomis kötü demiyorum sadece yetersız dıyorum gelecegımız ıcın

erman hoca da serdar skrtel arasindaki guya penalti olan KARI ANGUTun anlattigi pozisyonlardan biri icin gec diyor

Geri
Üst Alt