17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Sumudica: "Komandolar gibi olacağız."
1f4a5.png
4-1
Bülent Uygun: "Tik-tak, taktik."
1f4a5.png
3-1
Samet Aybaba: "Galatasaray'a müsade etmeyeceğiz."
1f4a5.png
3-0

Feghouli bu takıma girince çok iyi bir kenar oyuncusu kazanacağız ama onun haricindeki kanat rotasyonu içler acısı.

Rodri ne kadar özveri ile oynasa da sınırlı. Diğeri de Yasin zaten. Bu rotasyonu genişletip kaliteyi artırmak lazım. Mali sıkıntılar varsa kiralık bir oyuncu düşünülebilir.

Ayrıca duruma göre Belhanda'yı dışarı alıp Tolga ile 3 orta sahaya dönüp 4-3-3 yapabiliriz.

Şu Yasinle Selçuk'un oyunda olduğu dakikalar geçen senenin özetini gösteriyor... Bu adamları acilen postalamak lazım. Bunlar Galatasaray gibi bir takımda oynayacak adamlar değil. Millet bas bas bağırıyordu bunlardan adam olmaz diye...

rodrigues ve linnes cileden çıkardı gerçekten.solbek ve kanat lazım.

Tolga'nın 2. golünden sonra yayın gitti, birkaç dakika sonra açtım baktım Selçuk giriyor. Kapattım ben de maçı. Sakatlık vs olmadı inşallah kalan bölümde?

Son düzenleme:
Tolgayı her maç dahada kazanıyoruz bu çok iyi birşey. Selçuk ve Yasin'in bu takımda yeri yok. İlk yarı kötü bir görüntü çizmemizin aksine ikinci yarı oldukça etkiliydik. Bunun sebebi tempoyu iki yarıyada yaymaktı sanırsam. Ama ilk yarı aman aman bir tempo yapmadığımız için tempoyu ikinci yarıya sakladığımızı düşünüyorum. Şimdi önemli olan milli arada daha fazla çalışıp tempoyu her iki yarıyada yaymamız.

Sivas gayet iyi bir takım. Nasıl küme düşecek takım listesine koydunuz; ilginç.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

skor bi yana takımın top kaybından sonra verdiği reaksiyon müthiş. inanılmaz baskı yapıyoruz sezon boyu devam ederse bu baskı cok rahat sampiyon olma sansımız var.

Dakika 80 olmuş, skor 3-0 biz hala önde basıyoruz. İkişer üçer hemde mukemmel bir şey...

Son düzenleme:
Topu malca kaptirip, kosuyu birakan Selcuk

Iki kez topu musait durumda olan arkadasina atmayip kendi vuran Yasin

Bir zahmet bir daha oyuna girmesinler

Geri
Üst Alt