17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Maçı 3-0 kazanmışız spor programlarında eleştiriliyoruz... Yuh anasını satayım

Rıdvan Dilmen: Tuvaletim geldi diyorum ama gidemiyorum. Galatasaray maçının tarifi bu. Fenerbahçe maçında 8 kere git gel hiç sorun yok.

:asd22:

Belhanda da bir savrukluk var. Kaptıracak dediğin yerde kaptırmıyor, ummadığın anda pas hatası yapıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah + Feghouli katılınca takımın kalitesi daha da artacaktır. Linnes ve Garry mecburen kulübeye, Tarık ve Emrah/Sinan/Yasin'den biri kulübeden şutlanır.
Bu da çok güzel haber yasin sonradan gireceğine rodriguez girsin. En azından elinden geleni yapıyor yetenekleri kısıtlı olsada.

Yasin,selcuk 3 e 5 e bakmadan derhal satilmali.Garry nin kapasitesi bu kadar biran önce feguli almalı formayı.Bide kaleye asırı pas veriyoruz gereksiz yere.Uyarı gelmeli.

Fegholi olsaydı çok daha farklı olurdu. Mariano - fegholi ikilisi muthiş işler yapacak. İkiside çok üstün zekalı oyuncular. Garry beyinden kaybettiği için çok posisyonu öldürdü maalesef.

Gomis olayı büyümez; gomis karakterli bir oyuncu. Hırsını alamadığı için sinirlendi. Tudor da bu tavrı uzatmazsa bir şey olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Samet Aybaba: Yeneceğimiz cümlesini ben değil, kuzenim kurdu.

samet-aybaba-n%C4%B1n-g%C3%B6zleri_324599.jpg

Bu arada duran toplara gerçekten çalışılmış. Bir tanesine vurdurmadı bizim çocuklar. Tebrik etmek lazım.

Gomis'in tepkisi cidden çok gereksizdi ama takılmaya gerek yok bence. Yedeği yok adamın zaten Tudor konuşur bağlar olayı hemen :D

Yalnız Aybaba malı maç 1-0 iken 10 dakika adamı kenarda bekletti ne zaman 2-0 oldu oyuna aldı :D

Geri
Üst Alt