17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Bilet fiyatları:

Kategori 1 Yemekli Vip 300 TL
Kategori 2 Yemekli Vip 250 TL
Kategori 3 175 TL
Kategori 4 (Gs Workinton) 250 TL
Kategori 5 150 TL
Kategori 6 120 TL
Kategori 7 90 TL
Kategori 8 60 TL
Kategori 9 50 TL
Kategori 10 40 TL.

Stadı hınca hınç doldurmasakta en az 45.000 i görmeliyiz.

Sivasspor'a gömüp 9 puanla arkamıza yaslanalım.
Biletler Kayseri maçı ile aynı. Sezon boyu bu fiyatlar geçerli olursa her maç minimum 45.000 e oynarız.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Simdi bende GS Mobile veya GS Bonus yok, yarin alamiyorum mu biletleri? Illa Persembeyi mi beklemeliyim?

Kesin bilgi mi renktas ona gore passolig cikaracagim da

Keza biletler hizla tukenecek diye dusunuyorum

Bir de bilgin varsa bu konuda genelde kart sahipleri ilk gunden bitiriyor mu biletleri?

Simdiden tesekkurler
Hayır bitmez hemen.
Kale arkalarının büyük çoğunluğu tükenir sadece.
Perşembe günü genele açılır akşamına tükenir stadın çoğu.

TapaTalK

Kesin bilgi mi renktas ona gore passolig cikaracagim da

Keza biletler hizla tukenecek diye dusunuyorum

Bir de bilgin varsa bu konuda genelde kart sahipleri ilk gunden bitiriyor mu biletleri?

Simdiden tesekkurler

Bir tanıdığında falan yok mu o alsın erkenden sen ver parasını.

Son geçen sene hem içerde hem dışarda yenemediğimiz Kayserispor maçı önemliydi.

4-1 kazandık.

Geçen seneki deplasman karnemiz çok kötüydü. Osmanlıspor zor bir takım, zor bir deplasman

1-3 kazandık.

Ve meşhur cuma maçları. Genelde puan bıraktığımız kara cumalar. Bakalım ne olacak!

Bende GSMOBILE var ama Galatasaray passoligi yok yardımcı olmak isterdim 4 senedir GSMOBILE'yim bir hayrını görmedim çünkü

____________Muslera____________
Mariano___Maicon__Serdar___Linnes
___________Fernando____________
__Garry__Ndiaye__Tolga__Belhanda
____________Gomis_____________
Aynı ekiple parçalarız yedeklerde Feghouli olur bu sefer

Feghouli bu maçta da yokmuş. Aynı hırs ve oyunla alırız bu maçı da inşallah. Erken gol gelmezse, ilk yarı berabere biterse ikinci yarı ve oyunun sonlarını nasıl oynarız bilemiyorum. 2 haftadır G.Saray 60'dan sonra iyi oynamıyor falan diyorlar. Samet Aybaba'da 60'dan sonrası için G.Saray'a süprizimiz var falan demiş :confused:

Evde oynuyoruz, arti Sivas Kayseriden daha kötü. 4-5 atip bir zahmet gol yemeyelim sacma sapan. 60 dk sonra pilimiz bitiyormus Ednan'a göre (tabi maclarimiz o zamana kadar bitmis oluyor rölante gibi birseye alma durumumuz yok ya )

Arkadaşlar Kadıköy tarafından bu maça gidecekler var mı? Bu maça gitmek istiyorum daha önce gitmedim hiç TT'ye.

Geri
Üst Alt