Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.448
- 95.809
- 5.263
Gel artık Cumaaaaaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen hafta sivas malatya ile kendi evinde galibiyet için oynadı . zaman zaman defansta açık vermeleri normaldi. sonuçta lige yeni çıkmış bir takımdan pek de çekinmediler oysa bu hafta arenada bize karşı oynayacaklar. ve yenilmemek için sahaya çıkacaklar. bir puanı versen öper başlarına koyar evlerine giderler.
öyle savunma açıkları fazla olmayacaktır diye düşünüyorum kontra kollayacaklar.
ilk yarıda goller bulamazsak işimiz sıkıntıya girebilir zira takımın oynadığı oyun kurgusu fazla efor gerektiriyor 2. yarı enerjimiz azalıyor 90 dk henüz aynı tempoyla top oynayamıyoruz.
kapalı savunmaları açacak yeteneğimiz pek de yok .
galibiyet alalım da 1-0 olsun hiç sorun değil.
enseyi karartmıyorum ama havada da gezinmiyorum .
geçen hafta sivas malatya ile kendi evinde galibiyet için oynadı . zaman zaman defansta açık vermeleri normaldi. sonuçta lige yeni çıkmış bir takımdan pek de çekinmediler oysa bu hafta arenada bize karşı oynayacaklar. ve yenilmemek için sahaya çıkacaklar. bir puanı versen öper başlarına koyar evlerine giderler.
öyle savunma açıkları fazla olmayacaktır diye düşünüyorum kontra kollayacaklar.
ilk yarıda goller bulamazsak işimiz sıkıntıya girebilir zira takımın oynadığı oyun kurgusu fazla efor gerektiriyor 2. yarı enerjimiz azalıyor 90 dk henüz aynı tempoyla top oynayamıyoruz.
kapalı savunmaları açacak yeteneğimiz pek de yok .
galibiyet alalım da 1-0 olsun hiç sorun değil.
enseyi karartmıyorum ama havada da gezinmiyorum .
Boş karamsarlık yapma. Osmanlı'da Kayseri'de Sivas kadar iyi. Maçları izlememişin belli. Malatya 3-4 atardı rahat kaçırmasa. 5-1 skoruda vereyim iddia oynada kazan biraz. Bu kafayla iddia fanda ha bire yatarsın çünkü.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Finlandiya dan kalkıp maça gitmeyi düşünüyorum. Adam kadıköy diyor..Arkadaşlar Kadıköy tarafından bu maça gidecekler var mı? Bu maça gitmek istiyorum daha önce gitmedim hiç TT'ye.
Ben Finlandiya dan kalkıp maça gitmeyi düşünüyorum. Adam kadıköy diyor..
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sivasspor, Samet Aybaba'nın planına göre Fernando, Badou N'Diaye ve Tolga Cigerci'yi durdurmak için 5'li bir orta saha ile çıkacak.