17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

geçen hafta sivas malatya ile kendi evinde galibiyet için oynadı . zaman zaman defansta açık vermeleri normaldi. sonuçta lige yeni çıkmış bir takımdan pek de çekinmediler oysa bu hafta arenada bize karşı oynayacaklar. ve yenilmemek için sahaya çıkacaklar. bir puanı versen öper başlarına koyar evlerine giderler.
öyle savunma açıkları fazla olmayacaktır diye düşünüyorum kontra kollayacaklar.
ilk yarıda goller bulamazsak işimiz sıkıntıya girebilir zira takımın oynadığı oyun kurgusu fazla efor gerektiriyor 2. yarı enerjimiz azalıyor 90 dk henüz aynı tempoyla top oynayamıyoruz.
kapalı savunmaları açacak yeteneğimiz pek de yok .
galibiyet alalım da 1-0 olsun hiç sorun değil.
enseyi karartmıyorum ama havada da gezinmiyorum .

Züvas'ın işi gerçekten çok zor ;)

DH2ceO5XUAE93af.jpg:large

geçen hafta sivas malatya ile kendi evinde galibiyet için oynadı . zaman zaman defansta açık vermeleri normaldi. sonuçta lige yeni çıkmış bir takımdan pek de çekinmediler oysa bu hafta arenada bize karşı oynayacaklar. ve yenilmemek için sahaya çıkacaklar. bir puanı versen öper başlarına koyar evlerine giderler.
ilk yarıda goller bulamazsak işimiz sıkıntıya girebilir zira takımın oynadığı oyun kurgusu fazla efor gerektiriyor 2. yarı enerjimiz azalıyor 90 dk henüz aynı tempoyla top oynayamıyoruz.

Boş karamsarlık yapma. Osmanlı'da Kayseri'de Sivas kadar iyi. Maçları izlememişin belli. Malatya 3-4 atardı rahat kaçırmasa. 5-1 skoruda vereyim iddia oynada kazan biraz. Bu kafayla iddia fanda ha bire yatarsın çünkü.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayrıca o tempoyu 90 dakka yapan takım dünyada yok. 70 dakkaya çıkarıp son 20 dakka rölantide oynamamız lazım. Ayrıca 2 haftadır hep kapalı savunmaya karşı 3 ve 4 salladık. Asıl kapalı savunmayı rahat açıyoruz.

Boş karamsarlık yapma. Osmanlı'da Kayseri'de Sivas kadar iyi. Maçları izlememişin belli. Malatya 3-4 atardı rahat kaçırmasa. 5-1 skoruda vereyim iddia oynada kazan biraz. Bu kafayla iddia fanda ha bire yatarsın çünkü.

iddia oynamıyorum ama dediğin skorda iddialısın inşallah senin dediğin olur ben de sana mahcup olurum :)
kazanacağımızı düşünüyorum ama sen bayağı fantastik bir tahminde bulundun

Gs bonus kartı olanlar biletleri nereden alıyor arkadaşlar yine passo sitesi üzerinden alabiliyoruz sanırım?

[FONT=&quot]Sivasspor, Samet Aybaba'nın planına göre Fernando, Badou N'Diaye ve Tolga Cigerci'yi durdurmak için 5'li bir orta saha ile çıkacak.[/FONT]

Gsmobile ya da Gs Bonus kartı olan var mı? Bu gidişle yarın bilet alamayacağız

Bittimi biletlerrrrr???

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Sumidica: Komandolar gibi çıkacağız. >>> 4-1

Şikeci Bülent: Dan dan dan değil, tik tak, tak tik. >>> 3-1

Samet A.: GS'ın zaaflarını not ettik. >>> ???

Geri
Üst Alt