- 18 Temmuz 2009
- 83.270
- 244.189
- 5.263
Ne işimiz vardıabi beni ne zaman misafir edeceksin
hani bir de şey işimiz vardı ya
ne zaman gelem

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne işimiz vardıabi beni ne zaman misafir edeceksin
hani bir de şey işimiz vardı ya
ne zaman gelem

Statta olacağım için kazanacağımızdan şüpheniz olmasın.
Ne işimiz vardı![]()
Harbi haSen bilet veya kombine aldigina göre takim iyi yolda![]()
Yok ya statta takımı izlemeyi özledim şampiyonluktan şu an için pek ümidim yok.Sen bilet veya kombine aldigina göre takim iyi yolda![]()
Yok ya statta takımı izlemeyi özledim şampiyonluktan şu an için pek ümidim yok.
4 sene üst üste kombine almıştım sonra passo lig çıktı diye bıraktım. Şahıslardan ayrı olarak armayı izlemeyi özlüyor insan.Harbi ha
Keramettin ilk defa maça gidiyorum dedi kaç senedir ilk defa görüyorum
TapaTalK
Bu herifler şampiyon yaparsa bu görüşün değişir mi4 sene üst üste kombine almıştım sonra passo lig çıktı diye bıraktım. Şahıslardan ayrı olarak armayı izlemeyi özlüyor insan.
Yoksa yönetimin ve Tudorun hala istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.
komsuda pisen bizede düşerulu orta yerde söylemeyim adminim
Değişebilir ama şampiyonluktan ziyade dürüst olmayı öğrenmesi lazım yönetimin. Delikanlı gibi soruları cevaplaması lazım.Bu herifler şampiyon yaparsa bu görüşün değişir mi
TapaTalK
Hayri ile birlikte bende çok savundum zamanında ama öfk maçı çileden çıkarmıştı.Değişebilir ama şampiyonluktan ziyade dürüst olmayı öğrenmesi lazım yönetimin. Delikanlı gibi soruları cevaplaması lazım.
Tudor konusunda ise isteyen ilk kişi Hayri ikinci de bendim ama Karabükte gördüğüm futbolun onda birini bizde oynatamadı henüz. Österşund maçı sonrası kendine güvenini takdir etsem de daha yolu var, hiç bir hoca ilk şampiyonluğunu bizde yaşamadı bir de sanırım Hamza dışında, winner adam olmadan yapamıyoruz.
4 sene üst üste kombine almıştım sonra passo lig çıktı diye bıraktım. Şahıslardan ayrı olarak armayı izlemeyi özlüyor insan.
Yoksa yönetimin ve Tudorun hala istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.
dünyanin sonu geldi deseler daha inandirici olur.susmadın haykırdın
e-bilete hayır dedin demi adminim
uA'cı adminim benim beeeeeee
heyya heyya heyya
KERAMETTİN KERAMETTİN
İlk sene UAnın arasındaydım şaka maka eski ali sami yende.susmadın haykırdın
e-bilete hayır dedin demi adminim
uA'cı adminim benim beeeeeee
heyya heyya heyya
KERAMETTİN KERAMETTİN