17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Gomis yine golünü atacak ve bu sefer her defa olduğundan daha da hırslı şekilde ''Aslan Yürüyüşü'' yapacak

Harbi ha
Keramettin ilk defa maça gidiyorum dedi kaç senedir ilk defa görüyorum

TapaTalK
4 sene üst üste kombine almıştım sonra passo lig çıktı diye bıraktım. Şahıslardan ayrı olarak armayı izlemeyi özlüyor insan.

Yoksa yönetimin ve Tudorun hala istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu herifler şampiyon yaparsa bu görüşün değişir mi

TapaTalK
Değişebilir ama şampiyonluktan ziyade dürüst olmayı öğrenmesi lazım yönetimin. Delikanlı gibi soruları cevaplaması lazım.

Tudor konusunda ise isteyen ilk kişi Hayri ikinci de bendim ama Karabükte gördüğüm futbolun onda birini bizde oynatamadı henüz. Österşund maçı sonrası kendine güvenini takdir etsem de daha yolu var, hiç bir hoca ilk şampiyonluğunu bizde yaşamadı bir de sanırım Hamza dışında, winner adam olmadan yapamıyoruz.

Bu arada kombine satış ofisi doluydu bugün ama stadın ağzına sıçılmış dış taraf inşaat alanına dönmüş hiç hoş görüntüler yok.

Bir de eskimiş duvar kısımları dolayısıyla kötü durmaya başlamış iyice o bölgeler kaplama falan yapmaları lazım.

Değişebilir ama şampiyonluktan ziyade dürüst olmayı öğrenmesi lazım yönetimin. Delikanlı gibi soruları cevaplaması lazım.

Tudor konusunda ise isteyen ilk kişi Hayri ikinci de bendim ama Karabükte gördüğüm futbolun onda birini bizde oynatamadı henüz. Österşund maçı sonrası kendine güvenini takdir etsem de daha yolu var, hiç bir hoca ilk şampiyonluğunu bizde yaşamadı bir de sanırım Hamza dışında, winner adam olmadan yapamıyoruz.
Hayri ile birlikte bende çok savundum zamanında ama öfk maçı çileden çıkarmıştı.

Şimdi bi toparlama sürecine girdi kendi becerisi mi yoksa takım mı yeni diye çok istekli bilmiyorum şampiyonluk zor iş başarırsa sezon içinde ki hamleleri ile başarır ve güvenimi tekrar kazanır.

TapaTalK

4 sene üst üste kombine almıştım sonra passo lig çıktı diye bıraktım. Şahıslardan ayrı olarak armayı izlemeyi özlüyor insan.

Yoksa yönetimin ve Tudorun hala istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.

susmadın haykırdın
e-bilete hayır dedin demi adminim

uA'cı adminim benim beeeeeee

heyya heyya heyya
KERAMETTİN KERAMETTİN

susmadın haykırdın
e-bilete hayır dedin demi adminim

uA'cı adminim benim beeeeeee

heyya heyya heyya
KERAMETTİN KERAMETTİN
İlk sene UAnın arasındaydım şaka maka eski ali sami yende.

Sonraki 3 sezonda onlar nerdeyse tersine gittim. Bazı üç kağıtçılıkları statta olduğunda daha iyi görüyorsun.

Geri
Üst Alt