17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Tribün dolar bence problem değil mesele tribünün bundan sonrasında da dolmasını sağlayacak hamleler yapmak. Hem oyun, hem transfer olarak, 3 maç kazandık diye yönetim ve takım rehavete kapılmamalı.

Millet aç zaten. 2 gram futbol görse koşarak peşinden gidecek durumda.

Sadece derbilere gelen kombine sahiplerini tespit edip, bir sonraki sezonlara yaptırım uygulansın. Devamsızlıktan ekstra pahalı kombine kontenjanından versinler falan gibi, mesela. Sadece derbi için geleceksen hiç gelme kardeşim, otur oturduğun yerde izle.

Kombıneyı az satıp bılet fıyatlarını düşük tutmak daha iyi olabilir

feguliiiiii ?❤

Sivasspor'un 2 maçını da izledim. Kayseri ve Osmanlı'dan daha altta bir takım. Kone mone falan ayağına top gelmez büyük ihtimalle. Çok fazla iddialı olacak belki ama ilk yarıda skor 4-0 falan olabilir.

Kolay maç yok 3-0 öne geçtiğimiz osmanlı maçında bile serdar'ın hatası gol olsa riske girecekti.Bence baya zor maç olacak ilk golü erken bulamazsak sivas zorlayabilir

Maç yüzünden en yakın arkadaşımın doğum günü partisine gitmeyi reddettim, elimde değildi. :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ey Gök Tanrı! Hem Osmanlıspor hem Sivassporu üst üste koyup ezme şansını bizlere bahşettiğin için sonsuz teşekkürler.

[FONT=&quot]İBB: "Yarın oynanacak Galatasaray-Sivasspor maçı nedeniyle Marmaray dahil tüm raylı sistem hatlarımız 01:00'e kadar hizmetinizdedir."

[/FONT]

benim 20 kisilik tanidigim bi arkadas grubum var, tamami kombineli. bunlardan sadece 4'ü gidecek bu maca. Hatta biri sadece fb ve bjk maclari icin aliyor kombineyi, "diger maclara biiiiiiip" diyor, kim gidecek diyor. Transfer falan da yapmiyor. Al iste, böyleleri de var maalesef.

Tuzu kuru muhtemelen. Devirle falan da uğraşmaz öyleleri. Yapacak bir şey yok. Kalan sağlar bizimdir renktaş.

d9b9e9411faa34b8d505e59a085c5c67.jpg
Berat P .Yemis olarak revize etmeye ne dersin?

Geri
Üst Alt