17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

meyhane kültürü.derbi maçlarda bende gidiyorum çok zevkli oluyor
Derbi maçlar özeldir ancak şampiyonluğa giden yolda 3 puan ha sivas ha fener fark etmez
Uzakta olanlara bişey demiyorum
Devredenlere de
Ama işi gücü olmayıp istanbul'da oturup sadece derbilere giderim ben diyenlere girişesim geliyo açık konuşmak gerekirse.

TapaTalK

A_2GXYfCUAAy5fW.jpg

Ulan sakin bu cocuk Ahmet Nur Cebinin cocuklugu olmasin?

ahmet-nur-cebi_191ue8s1414cd1bnh9qsjdh998.jpg

maça gidecekler erken gitsin yoksa içeri girene kadar ilk yarıyı kaçırırsınız.

Bu takim iki mactir tekrardan Galatasarayin futbol kimligini geri getirdi: Pressssss

O yuzden kazaniriz, kaybederiz, iyi oynariz, kotu oynariz

Bu oyun anlayisi herzaman boyle devam etmeli

Son düzenleme:
sivas macında da duran topları dikkat etmek lazım gerci etsekte yiyoruz :)

ama kone sürekli savunma arkasına kosular yapıyor bırakmamak lazım tecrübesi üst düzey

Düşünsene Real madrid Barcelona gibi takımlar her maça böyle çıkıyorlar

#yuvanadönselçuk
düşünsene 2 3 senedir ŞL yi kazaniyon
Barçayi tokatliyon falan ah ahhh :D
Gerçi o zamanda tatmin olma durumu olmaz en iyisini kazanmışsin zaten
Bizim en azindan hedeflerimiz vs oluyor. Ne kadar zor gözüksede. Bir real,man utd taraftarına göre açız yani bayağı

abv asamoah

Bugünü de akşam ettik, kaldı 1 gün...

Hani bir söz var ya 'Hadi Ahmet'e küstün, Mehmet'e küstün, ulan Galatasaray'a nasıl küseceksin ? Başka Galatasaray yok.' sivas maçında bunu göreceğiz inşallah iki senedir kimsede heves bırakmayan takımdan sonra 2 hafta formanın hakkını veren oyunla bilet bulunmayacak duruma geldik ayrıca maç Cuma akşamı ve hayli geç saatte bide doğruya doğru stadımızın hala eksikleri var özellikle maç sonu tahliye ve otopark sıkıntısı yüzünden bir çok kişi maça gitmek istemiyor.

artık her maç final maçı kenetlenme zamanı biz td siz bile şampiyon olduk kenetlenelım yeter

Geri
Üst Alt