17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Anladigim kadariyla keramettin adminim stadyumda sigara iciyor,eve ceza geldigi icin passolige karsi :D

Saat kactan itibaren bilet alabiliyoruz renkdaslar? Suan tek Gs mobile aboneleri ve Gs bonus kart uyeleri bilet alabiliyor..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

arkadaşlar birkaç kategorideki boşluklar hariç tüm kategoriler dolmuş stad fulle yakın olabilir

Biletler geç satışa çıktığından 1 günde 2 bin kombine daha satıldı haberleri var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

d9b9e9411faa34b8d505e59a085c5c67.jpg

Biletler resmen bitmiş. Üşenmedim bütün kategorilere baktım. 5 dakikaya kalmaz hepsi tükenir. Helal olsun. Sadece 4. kategoride boşluk var şuan.

Son düzenleme:
Kombine sahipleri maça gelmezse pis söverim
İlk defa 50 bin olacak uzun aradan sonra.

TapaTalK

Evet zor da olsa biletimi aldim, takimimi Super Final denen zirvaliktan sonra ilk defa izleyebilecegim

Kombine sahipleri gelmemezlik edecekse bilet devretme olayi yok muydu? Oyle bi haber okumustum

Evet zor da olsa biletimi aldim, takimimi Super Final denen zirvaliktan sonra ilk defa izleyebilecegim

Kombine sahipleri gelmemezlik edecekse bilet devretme olayi yok muydu? Oyle bi haber okumustum
Var ya kulübe devrediliyor ya da biri ile anlaşılıp ona transfer ediliyor.

osmanlı maçını full izliyorum da Belhanda'nın neredeyse her attığı korner bizim oyuncularla buluşmuş daha iyi kafacılarımız olsa(top genelde Serdar'a gelmiş) duran toptan gol rekoru gelir

Kombine sahipleri maca gelmezse kombinelerini kulube devredebiliyor kulupte satıp sonra ki sezon kombinesinde indirim yapıyor

Cuma maçı
Biletler tükendi, helal olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt