17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

52.652*0.05=2633

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2014 yıl verilerine göre, İstanbul'da 741 bin 603 kişi sayısı ile en çok Sivaslılar yaşıyor.

2633/741603=0.0036=0.36%

yani yüzde yarim bile degil. Alirlar biletlerini ve doldururlar misafir tribününü

5.kategoride son 1 bilet alın la öyle gariban kaldı

Gomis'ten son olayların da etkisiyle patlama bekliyorum hattrick gelebilir

bence o hakan hepcan denen saklabana para / hapis cezasi vermeye gerek yok.

1 aksam gomisle birarada olsun yeter. Gomis sag sol orta üst alt, allah ne verdiyse keser ceza. Hem de yagsiz.

[FONT=&quot]
Red Report
‏ @RedReport_
23 dk.23 dakika önceDaha fazl

a

SON DAKİKA -Galatasaray-Sivasspor maçındaki biletlerden 120 adet kaldı. 55 bin taraftar maçta olacak.

Red Report
‏ @RedReport_
19 dk.19 dakika önceDaha fazla

@RedReport_ adlı kullanıcıya yanıt olarak
Passo müşteri temsilcisi ile yaptığımız görüşmede sadece bir bloktan biletlerin kaldığını söyledi. Bununda 120 civarında olduğunu iletti.

Red Report
‏
@RedReport_
17 dk.17 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Galatasaray 3 sene sonra ilk defa derbi dışında bir maçta +50.000 seyirciye oynayacak.

Red Report‏ @RedReport_ 10 dk.10 dakika önceDaha fazla

Kombine sahiplerinin yarısının gelmemesi halinde dahi en az 40.000 civarı taraftar bekleniyor.

[/FONT]

Biletleri tüketmişiz helal olsun, bu stadın dolu olmasında önemli rolü kombineliler belirler, cuma muma dinlemeden maça gelmeliler, stadın full olması herkesi iştahlandırır, tribünler dolu iken güzel.

Sivasspor'u Sivas kebabi yapacağız inşallah.

30 bin kombine var

15 bini gelmez. 35 bine oynariz. Ama kagit üstünde bilet kalmadi, böyle düzen olmaz olsun.

böyle devam pozitif sinerji şampiyonluğa götürecek bizi işallah..Keşke feghoulide oynayabilseydi vallahi show yapardı sahada şu atmosferle umuyorum farklı galibiyet alarak maçı bitireceğiz..

30 bin kombine var

15 bini gelmez. 35 bine oynariz. Ama kagit üstünde bilet kalmadi, böyle düzen olmaz olsun.

Yav ne kadar karamsarsınız. Biz kombineli 10 arkadaşız. 10'muz da gidiyor. Kayseri maçında 31k kişiye oynadık. Neyin 35'i minimum 40-45bin kişi olur stadta.

Şu kombine işini 15 binle sınırlandırsa kalan tüm yerleri biletli satsak her mac full olur

daha okullar kapali izinde olanlar var, cuma is günü her ne kadar mac gec saatte olsa bile.

Olur olur bence. İlla eksiklikler olur ama insanlar iştahlı. Bir de bu sene fiyatlar düştüğünden gelenlerin yaş ortalaması düşük. Ben 40k'ya oynayacağımızı düşünüyorum en az.

Uzun yıllar sonra maç saatini iple çeker oldum..
Gerçekten bu sene çok keyif alıyorum sahada özlenen Galatasaray var inşallah farklı alıcaz bu maçı..

Yav ne kadar karamsarsınız. Biz kombineli 10 arkadaşız. 10'muz da gidiyor. Kayseri maçında 31k kişiye oynadık. Neyin 35'i minimum 40-45bin kişi olur stadta.

benim 20 kisilik tanidigim bi arkadas grubum var, tamami kombineli. bunlardan sadece 4'ü gidecek bu maca. Hatta biri sadece fb ve bjk maclari icin aliyor kombineyi, "diger maclara biiiiiiip" diyor, kim gidecek diyor. Transfer falan da yapmiyor. Al iste, böyleleri de var maalesef.

benim 20 kisilik tanidigim bi arkadas grubum var, tamami kombineli. bunlardan sadece 4'ü gidecek bu maca. Hatta biri sadece fb ve bjk maclari icin aliyor kombineyi, "diger maclara biiiiiiip" diyor, kim gidecek diyor. Transfer falan da yapmiyor. Al iste, böyleleri de var maalesef.
sadece o maclara bilet alsa daha ucuza gelmez mi?
Yada bilet bulamam korkusu mu o maclar icin.
Mesele iste devretme zahmetinde kac kisi bulunur.

Kombine devir diye bir şey var hem klup bir maçlık bileti satmış oluyor hemde kombine sahibi bir sonraki sene için indirim hakkı kazanıyor bunu bilmeyen olabilir arkadaşlarına anlat bence.

Geri
Üst Alt