17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

bize kapanacak takım fark yer. ayağa pas yapıp önde basıp oyunumuzu bozmaları lazım yoksa şansları sıfır. öyle 10 kişiyle defans yapayım uzun toplarla çıkayım dersen bu galatasaray o kapandığın sürede seni kevgire çevirir.uzun toplarla bulduğun gollerle ancak farkı indirlebilirsin.

Samet Aybaba yüksek ihtimalle kompakt bir 4-3-3 ile oynar.

Ön tarafta Leandrinho, Kone ve Cyriac olur.

Savunmadan hücuma destek verecek olan isim Elderson, onu da Garry halleder.

Savunma ve hücum arasindaki baglantiyi saglayacak isimleri pek yok orta sahada. Auremir, Hakan, Galip sertlikle ön plana cikan oyuncular.

Erken gol dolu tribünleri iyice costurur.

​

Samet Aybaba takım analizini bu kadar yapacak kadar tanımıyordur oyuncularını. İyi sallamışsın yine.

Maç saatini sabırsızlıkla bekliyorsak..
İşler yolunda demektir ve bu gece farklı galibiyet bekliyorum sahada koşalım basalım yiyelim herkesi..

Feghouli tam toparlamadı. Kadroya almazlar çünkü yedeğe bile alsalar Cezayir de kadroya çağırır ve güçlendirme antrenmanlarını kaçırır.

Günaydın :rose:

a92lfmn7.jpg

Benim tahminim 5-0 ins ben challenge yapacagim

Bugün için içinize sığmıyor mu.Kalbiniz küt küt , bir heyecan , elleriniz kıpır kıpır.Sanki aşık olduğunuz ilk gün gibi ayaklarınız yerden 10 cm havada geziyor değil mi?

Çünkü bugün #GünlerdenGalatasaray ve #CimbomunMaçıVar

Şu Linnes'in bile 10 maç arka arkaya oynamasını istedim hep bunlar içine kapanık insanlar uyum sağlayamadı adam şimdi gol sonrası sevinçlerde adeta çıldırdı..
Kendine yeni geliyor..

3-1 aliriz.

Asil olay Antalya maci olacak. Nasiliz, durumuz nedir, neyin nesiyiz. O macta belli olacak ( Bjk sansina tukureyim ilk macta denk geldiler)

N'diaye gol ile buluşur bugün.

4-1 itekleyeceğiz.

Geri
Üst Alt