- 4 Aralık 2009
- 14.386
- 10.978
- 2.498
2. yarı düşmeyelim oyundan diye herhalde ilk yarı temposuz oynadık. Yalnız Belhanda'nın çok toparlanması lazım. Paslarına dikkat etse biraz daha çok atarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol kanata gerek yok diyenleri dışarı alalım. Dedik size Garry en fazla yedek olur diye. Adam eksiltme yeteneği sıfır resmen. Allah bir hız vermiş gerisini koy vermiş.
Bugün Gomis'in kafası maçta değil sanki.
Onun haricinde Fernando'da da bi halsizlik var sanki.
Sol kanadinin yaptigini yapabilir mesela en azindan. Gol demiyorum, Tolga bile daha iyi adam gecip daha iyi pas yapiyor.Belhanda gayet iyi oynuyor sallama sebebi nedir anlamadim . Sol kanadinda defansif ortasaha sag kanadinda beyinsiz var . Ne yapabilir ?
SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sivas iyi kapanıyor geçen maçtaki gibi 70 den sonra düşersek oyundan sıkıntılı.
Bi an önce atmak lazım.
GSCimbom Mobile App
rengini belli ettiHakem güzel doğruyor bizi. Serdar a mariano ya hemen çıkan kartlar emre ile kone ye çıkmadı nedense.
Gomise kafayı kim attı ?Tolga'ya bak gol krali olacak
Gomis sogukkanli asist
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz daha rezilini yapana kadar en rezili bu.
Sol kanadinin yaptigini yapabilir mesela en azindan. Gol demiyorum, Tolga bile daha iyi adam gecip daha iyi pas yapiyor.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kone Serdar'i domine ediyor
kas diye bisey yok adamda
Geçen 2 haftada ofansta çok daha etkiliydi. Onu vurgulamak istedim.Fernando olmasa 2 gol yemiştik bence şı ana kadar. Ama Garry konusunda haklısın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi