17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Yasin ve selcukun son oyunlari gecen seneyi hatirlatti.. uzak durun artik bizden

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

İlk yarı press yapıp 2. yarı solma olayı olmadı, defans kornerlere ve frikiklere çalışmış ve Tudor hocam başarılı çalıştırmış, pozisyon vermedik. Belhanda - aldı. Gomis çıkarken bir şey söyledi ama anlamadım.

yasin ndiaye ve erene topu cikarsa o iki pozisiyonda 5:0 olabilir. bencil yeteneksiz herif

Yasin tam bir... Ulen adamı iki dakikada hasta etti. Bencil götü kalkmış sonradan görme...
Rodriguez çöpünü bin kere tercih ederim. Herif görmüyor diyorsun etrafını en azından. Bu yasin kendisine oynuyor resmen

Tebrikler Aslanlar !

592e5be50a0ea710a401579140775adb.jpg

Yabancı sınırı olsa bu herifler banko oynayacak işte... Yabancı sınırını öyle bir hale getirmek lazım ki insanlar tartışmaya açmaya bile korksun.

fernando stoperler arasına çok gömülmüştü ilk yarı.2.yarı az daha öndeydi.gerek yok o kadar geride olmasına.

Belhandaya ne oldu merak ediyorum, problem mi var acaba ? .

Gomis Tudora Niye kizdi?

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Biz komple 2 sezon nasıl orta sahada Selçuk diye bir "oyuncu" yu izledik ?

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Gomis'in oyundan cikarken o tepkisine hic gerek yoktu, 3 0, son dakikalari oynuyoruz, golunu atmissin, boyle bir tepki vermeye ne gerek var?

Ben de Tudor tarafındayım. Zate ofsayttan çıkmamışsın maç boyu. İyi de oynamadı bugün. Golünü de attın be koçum neyin tribini yapıyosun şu güzel takımda?

Geri
Üst Alt