17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Gomis'in tepkisi cidden çok gereksizdi ama takılmaya gerek yok bence. Yedeği yok adamın zaten Tudor konuşur bağlar olayı hemen :D

O olay tahminim penaltı Gomis atacakken Selçuk eline aldı. Selçuk'u şikayetti. Başka açıklaması yok...

Fegholi olsaydı çok daha farklı olurdu. Mariano - fegholi ikilisi muthiş işler yapacak. İkiside çok üstün zekalı oyuncular. Garry beyinden kaybettiği için çok posisyonu öldürdü maalesef.

bende onu diyorum.3 kere topu çevirmedi,çevirse 3ünden 2 si net pozisyon olurdu.

Sivas ilk yarı boş alan bırakmadı o yüzden ilk yarı zorlandik

Gomis selçuğun mallığınıda bozulmuş olabilir, belki onu söylüyordu.

hazırlık maçı yapalım feghouli ve asamoah için

Çok iyi başladık. Kadroyu Antalyaspor maçına kadar tamamlarız inşallah. O zamana kadar:
1. Feghouli*iyileşir.*
2. Asamoah*gelir.*
3. Welliton?*
4. Arda inşallah. Herhalde tek ben istiyorum bu kadar.*
5. Denayer veya*başla*Stoper.*
6. Gidecek oyuncular...

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yalnız bugünde gördükki türk futbolcular katledilmeli. türk futbolunun avrupada söz sahibi olması için türk futbolcuların katledilme fermanı çıkarması lazım tayyip beyin

Maçın en can sıkan üç şeyi;
1-Selçuk
2-Yasin
3- Golden sonra çalan Aleyna Tilki şarkısı

Alnitak Alnilam Mintaka

Martin Linnes: "Geçen sezonun sonunda performansım artmıştı. Yazın, bu performansın üzerine çıkmak istemiştim. Ama bugün beğenmedim..."

Linnes: "İlk iki maçtaki performansım iyiydi ama bugün kendimi beğenmedim. Taraftarımız önünde galip gelmek çok güzeldi."

Tufora acil bir tane yardımcı lazım
Bütün sorunlarla uğraşmamalı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Tolga'nın hafif sakatlığı varmış. Tudor umarım Milli Takım'da bişey olmaz dedi.

Değişikliğin sebebi sakatlıkmış.

Geri
Üst Alt