17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Maicon ve Serdar Aziz 28 hava topunun 26'sını kazandı. (beIN Sports)

Samet Aybaba: "Biz oyunu iyi kurguladık. İyi planladık. Ama Galatasaray sağ tarafı çok iyi kullanıyor. Yağdı geldiler ordan."

Samet Aybaba: "İlk gol ikinci gol derken zaten 2-0'dan nasıl çeviririm diye düşünüyorsunuz. Biz yeni takımız. İyi yoldayız ama."

o zaman artistlik yapmasaydın

Tudor bugünde sınavı geçti, tek eksiği yaptığı ezebere değişiklikler. İnşallah onlarıda aşar tez zamanda. Maalesef hasret kalacağız futbola, 2 hafta sonra Fegggghhh zamanı

DIGrfw1W0AAyb8a

Adam harbiden fena degil o sol bekde, Asamoah direk kesmez heralde Linnesi, sonuna kadar hakkini veriyor adam.

Bence çok da beklentiye girmemek gerek. Linnes geçiş hücumlarında güzel çıkışlar yapıyor soldan. Ama savunmada özellikle vücudunu kullanması gereken pozisyonların neredeyse tamamı rakip lehine sonuçlanıyor. Bu yönden gördüğüm en kötü oyuncu olabilir. Ne zaman vücudu ile perdeleme yapacak olsa rakip kıvrılıp gidiyor yanından. Ki bunlar maçta savunma hattında oynayan oyuncular için sık karşılaşılan pozisyonlar. Bu durum başımıza iş açar.

Samet Aybaba: "Biz oyunu iyi kurguladık. İyi planladık. Ama Galatasaray sağ tarafı çok iyi kullanıyor. Yağdı geldiler ordan."

Samet Aybaba: "İlk gol ikinci gol derken zaten 2-0'dan nasıl çeviririm diye düşünüyorsunuz. Biz yeni takımız. İyi yoldayız ama."
Atar gider yap sonra pavyon karısı gibi kıvıra kıvıra git

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

okvL4X.jpg

Taraftar Alçılı bilekle içeri dalmış, Yasin den imzalı geçmişolsun tahsil ediyo...:D

Tudor: "İyi bir çıkış yakaladık. Milli takım arası olmasaydı daha iyi olurdu. Zaten ben Milli takım aralarını sevmiyorum."

abv asamoah

Sağ tarafı en kötü kullandığımız lig maçıydı. :asd2:

Bence çok da beklentiye girmemek gerek. Linnes geçiş hücumlarında güzel çıkışlar yapıyor soldan. Ama savunmada özellikle vücudunu kullanması gereken pozisyonların neredeyse tamamı rakip lehine sonuçlanıyor. Bu yönden gördüğüm en kötü oyuncu olabilir. Ne zaman vücudu ile perdeleme yapacak olsa rakip kıvrılıp gidiyor yanından. Ki bunlar maçta savunma hattında oynayan oyuncular için sık karşılaşılan pozisyonlar. Bu durum başımıza iş açar.
Sol kanat alınmayacağını düşünüyordum, bu yüzden linnes, gelirse önünde Asamoah.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes ten sonra Rodriguez de iyi oynamadık ama uğraşıyoruz dedi. Buna gerçekten çok sevindim.

Ali Sami Yen Sokak
23 dk. ·
''Galatasaray 60. dakikadan sonra oyundan düşüyor.''diyen Samet Aybaba'nın takımı 60. dakikadan sonra 2 gol yedi.

Bazi pozitionlarda evet dogru soyluyorsun, bi Kone pozitionu vardi hatirladigim cok zayif kaldigi. Ama son zamandir cok formda ve iyi oynuyor. Asamoah gelmesin demiyorum ama gelipde direk kesecek diye bisey yok Linnes boyle devam ederse. Herneyse en azindan iyi bir sol/sag bek yedegidir Linnes.

OLgWPA.png

Lidere selam duralım.

Geri
Üst Alt