17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Yahu bu trspordaki Hünkar mutlu şebeği tam tetikçilik yapıyo..
Belli ki elle yerleştirmişler bunu.

Ofansif olarak yetersiziz daha çok planımız olmalı
Usta takımlara sadece fiziki üstünlük yetmez

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi adamın biri, iyi oynamadığını söyleyerek kendisiyle yüzleşiyor.

Ötekiside bulduğu 2 pozisyonda kaleye şut atmaya çalışıyor.

İşte Türk ile yabancı arasındaki mantalite farkı. Hiç milliyetçilik taslamaya gerek yok

Herşey çok güzel takımda taraftarda sezon başından beri şampiyonluk havası var bu takım bu sene söke söke şampiyon.

Belki biraz erken ama ben bu sezon net bir sampiyonluk bekliyorum. Hamza zamanindaki gibi ikina ikina degilde boyle farkli galibiyetlerle ve yuksek oyun kalitesiyle bir sampiyonluk geliyor gibi.

[FONT=&quot]Cuma akşamı net galibiyet alınca, hafta sonunda rakipleri izlerken biz Galatasaraylılar.

[/FONT]
DIGnZBWXcAA3wVW.jpg

Bu sezon şampiyon olacağız Allah'ın izniyle. Uzun zamandır futbolcusundan, taraftarına, yönetimine kadar camia olarak böyle kenetlenmemiştik. Bu sezon şampiyon olursak yine önümüz çok açık.

90.dakka 3 0 öndeyiz.İlerde 5 kişi topa basmaya gittik.İşte özlenen tablo bu.Bugün belki mükemmel top oynamadık ama mükemmel mücadele azim hırs vardı.Sivasıda kimse küçümsemesin bence aybaba çok iyi takım yaratmış.Maicon hatasız oynadı.Linnes iyi mücadele etti ama oraya Asamoah şart.Belhanda ilk yarı iyi değildi 2.yarıda toparladı.Fernando klasik oyununu oynadı.Gomis biraz durgundu.Ndiaye yine bomba gibiydi.Mariano klas adam çok.Milli maç arasından sonra dahada iyi olacağız.Antalyayı da geçip fener maçına 8 de 8 ile gelmek çok da süpriz olmayacak benim açımdan.

En güzel bayram hediyesi oldu bu galibiyet.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt