17/18 H:3 | Gençlerbirliği 1-2 Fenerbahçe | MS | 27 Ağustos

iyi adama hakkı verilir misal valbuena gercekten klas ve hırslı adam ama ben bu brezilyalı cocugu acıkcası begenmedim cok statik oynuyor

Bu fenere en az 20 puan fark basarız. Geçen seneki fener bundan iyiydi.

giulliano iyi bi takımda iş yapar.fener forvete atarsa daha yararlı olur bence.bu sekilde faydasız

Fener çok kötü . Toparlaması çok zor

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener geçen seneki bizden bile kötü durumda o kadar berbatlar ben daha uzun süre maç kazanacaklarını sanmıyorum. En iyi ihtimalle 4 hafta sonra filan gelir bir galibiyet belki.

Besiktas Demba Ba'yi Shanqguai'a satti, Shanguai takiminin sponsorlarindan bir tanesi Gaouchoin Lai, yani West Brom'un sahibi.

kesinlikle kara para aklaniyor

Giluano ne yaptı lan billur mu geçiyorsunuz bariz vasattı bugün.

Haftaya 35 bin kişi gelir başak 3 tane sallar en az bu salaklara.Böylesi daha iyi oldu.Umutlanıp göçecekler.:D

Ulan yeni transferler atar dedim,senaryo olduda ona rağmen atamadı fener şaka gibi :D

Gözüme çarpan Atıf Neutstader Islaydı onlarda kötünün iyisi. Ümit Özat olacak karakter yoksunu da beklediğim gibi yatmadı 9 kişiyken forvet aldı oyuna, golden sonra pek top göstermedi ama sonuca gidemediler.

Fenerli Gulyabaninin tek bi artisi var : iyi pas yapiyor.. Baska bi artisini goremedik.

Belhanda > Ndiaye(OOS olarak) > Gulyabani

beyaz da muhabiri fb otobüsünün içine sokmaya çalışıyolar..
Gene karakolluk olacak gerzekler..

Geri
Üst Alt